Living

Dit grachtenpand mét parkeerlift is de ultieme woning voor autoliefhebbers

grachtenpand_funda

Als je jouw huis te koop zet kom je al snel terecht bij Funda. Als je huizen zoekt hetzelfde verhaal. Op deze site kom je de meest bijzondere woningen tegen. Dat is ook het geval bij dit bizarre Amsterdamse grachtenpand inclusief parkeerlift. De ultieme droom van elke man. Eindelijk plek voor je bolide in het centrum van Amsterdam.

Luxe grachtenpand inclusief parkeerlift

In Amsterdam een woning kopen is al vrij bijzonder te noemen. Maar een woning zoals deze is echt absurd. Het is een grachtenpand in de Scheepstimmermanstraat in Amsterdam. Een mooie locatie in het het centrum met een aantal hele toffe bijzonderheden.

De woning heeft in totaal 221 vierkante meter woonoppervlakte. Een flinke ruimte voor een huis in het centrum van Amsterdam. De architect heeft keihard z’n best gedaan om elke meter dubbel te laten tellen. Een knap staaltje passen en meten waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

funda_grachtenpand

Woning vol details

Je komt het pand binnen via een schitterende zware deur die past bij de sfeer van het huis. De parkeergelegenheid is zwaar next level, er is namelijk een parkeerlift in gebouwd. In deze lift passen twee auto’s die je onder elkaar kwijt kunt. Zo kun je dus altijd je auto kwijt in het centrum en ben je geen parkeergeld kwijt.

Wanneer je de woning binnenloopt vallen verschillende details op. Je kunt jouw bolide’s vanuit de woonkamer bewonderen. De parkeerplek heeft namelijk prachtige glazen wanden. Daarnaast loopt de woonkamer door in een mooie keuken inclusief houtkachel die zorgt voor de verwarming van de woning.

Het gehele huis lijkt een geheel en krijgt daardoor een hele ruimtelijke sfeer. De bovenste verdieping heeft een extra woonkamer en slaapkamer. Ook heeft het pand een prachtig dakterras waar je een mooie uitzicht hebt over de buurt.

Nu te koop op Funda

De achterkant van het pand ligt aan de gracht. Je kunt dus een boot aanschaffen en hiermee overal heen varen. Het is de ultieme luxe Amsterdamse woning en heeft alles waar je van droomt. Geïnteresseerd? Het huis heeft een mooi prijskaartje van 1.500.000 euro. Bekijk alle opties hier op Funda.

funda_grachtenpand1

funda_grachtenpand2

funda_grachtenpand_badkamer

funda_gracht

funda_gracht1