Media

Dit is de bizar dikke autocollectie van Gordon Ramsey

Dit is de bizar dikke autocollectie van Gordon Ramsey

Je hebt gek op hem of je hekel aan z’n fratsen. We hebben het over de beroemde chefkok Gordon Ramsey. De Engelse sterrenchef is al jaren succesvol en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Dat komt goed uit want daarmee kan hij zijn liefde voor auto’s mee betalen. In deze absurde video laat hij zijn autocollectie zien en we moet erbij zeggen: de beste man heeft een prima smaak ontwikkeld.

Racen met Gordon Ramsey

In de keuken heeft Gordon dus een goede smaak. Ook qua auto’s kan hij er wat van. Hij heeft een bizarre collectie en in deze video showt hij ze op een race circuit. Ramsey heeft al z’n auto’s bij elkaar geraapt op circuit Brands Hatch. Klein feitje: dit is nog lang niet zijn gehele collectie, het zijn alleen de bolides met een Brits kenteken.

Gordon is een fan van snelle auto’s. WE zien onder andere een Ferrari LaFerrari Aperta, McLaren Senna, Porsche Spyder en Aston Martin voorbij komen. Dit is slechts een fractie van zijn indrukwekkende collectie. De man heeft het heel erg goed voor elkaar. Misschien moeten wij ook maar eens wat meer ons best doen in de keuken?