gordon penthouse
Living

Dit prachtige luxe penthouse van zanger Gordon staat te koop

Zanger Gordon heeft zijn zaakjes wel op orde. Eerder kocht hij al een appartement in de PC Hooftstraat in Amsterdam, nu heeft hij ook een fantastisch luxe penthouse in Amsterdam Noord weten te bemachtigen. De zanger legde iets minder dan twee miljoen neer voor dit penthouse van nieuwbouw kolos The Wave aan het Ij in Amsterdam. En jij kan de gelukkige eigenaar worden van dit paleis.

Gordon de interieur goeroe

Nu Gordon steeds minder op TV verschijnt wil hij graag aan het werk als interieur designer. Een soort Piet Boon of succesvol interieur designer Eric Kuster. Toch blijkt nu dat Gordon zijn interieur ambities niet gaat vervullen in Nederland maar in Dubai. Gordon woont nu al voor een langere tijd deels in Dubai.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Luxe penthouse in Amsterdam

Het luxe penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 246 vierkante meter. Het penthouse heeft vier kamers. Komen je vrienden langs? No problem. Met drie slaapkamers én een extra badkamer is er genoeg ruimte. De master bedroom heeft een eigen badkamer, dus genoeg privacy voor jou en je meisje.

Zin om lekker een avondje te koken? Het luxe penthouse heeft een heerlijke keuken met uitzicht over het dakterras (inclusief buitenkeuken!). Op het terras vind je een heerlijke mooie ronde loungebank en een uitgebreide buitenkeuken met barbecue. Koude voeten? Nee, hoor. Niet in dit penthouse. Iedere ruimte is volledig voorzien van vloerverwarming. Je auto kan je kwijt in de parkeergarage.

Strakke en warme vormgeving met fantastisch uitzicht

Nog steeds niet overtuigd? ‘De eye catcher en speciaal ontworpen, is de bar in de woonkamer. De combinatie van het onyx blad, dat ook nog goud licht geeft met de zwarte onderkant, geeft een strak maar toch ook warme uitstraling.’ Volgens Gordon heeft zijn penthouse het ‘mooiste uitzicht ter wereld’.

Liever een tour van the man himself? In deze video neemt Gordon je mee door zijn penthouse. Check hier ook de foto’s om te zien hoe zijn super luxe penthouse eruitziet:
gordon penthouse gordon penthouse gordon penthouse gordon penthouse gordon penthouse gordon penthousegordon penthouse