Food & Drinks

Golflounge Amsterdam: eerste Topgolf ervaring in de Benelux

golflounge-amsterdam-golfen

Golfen is een sport vol met fysieke en mentale uitdagingen. Als je wilt beginnen met golfen is de driving range de beste manier om kennis te maken met de sport. Bij Golflounge Amsterdam kun je, in jouw eigen box, op de meest innovatieve, gezellige en luxe manier leren afslaan. Dit unieke concept brengt golfen naar een bijna on-Nederlands niveau. Dit noem je met recht een driving range 3.0.

Golflounge Amsterdam: afslaan, borrelen en netwerken

Het concept is geïnspireerd op het populaire TopGolf uit Amerika. De combinatie tussen golf, fun en entertainment is dan ook uniek in de Benelux. Toen Manly zag dat er een nieuw Golf-concept werd geopend in Nederland waren wij er direct als de kippen bij. De hoogste tijd om even polshoogte te nemen en zelf een balletje te gaan slaan.

Als je bij het prachtige terrein van de Golflounge aankomt proef je direct de unieke sfeer. Laagdrempelig door de gezelligheid en tegelijkertijd van alle luxe voorzien. Dit is dan ook de perfecte plek om na een lange werkdag te genieten van hapjes en drankjes, in jouw eigen golf box. Je hebt de keuze uit 3 verschillende soorten boxen, die allemaal beschikken over een eigen Trackman scherm.

Topgolf, door middel van het Trackman scherm, is een hightech variant op het ‘normale’ golfen. Je kunt hier namelijk afslaan en oefenen door middel van innovatieve technologie. Via de Trackman schermen is het mogelijk om op banen over de gehele wereld spelen. Door middel van data werk je aan jouw perfecte swing. Samen met vrienden, collega’s of familie is dit de plek om op een ontspannen manier te genieten van golf. De bar in het midden van de lounge serveert hapjes, bier, wijn en cocktails. Dompel je onder in een combinatie van luxe en gezelligheid, terwijl je ook nog eens werkt aan het perfectioneren van jouw slag.

Verschillende boxen: lounge, VIP en Private

Je kunt kiezen voor de lounge, VIP of private box. De lounge boxen bevinden zich in de grote, open ruimte van Golflounge Amsterdam. Je hebt een eigen zitplek, tafel, afslagmat en natuurlijk het Trackman-scherm voor jou en jouw gezelschap. Eén Lounge box is geschikt voor maximaal 6 personen. Je kunt ook meerdere boxen naast elkaar huren als je met meer personen bent. Behoefte aan een eigen ruimte? Je kunt ook een private box huren voor 6 personen.

Ben je met meerdere personen en wil je een beetje privacy? Dan is een VIP box een goed idee. Je hebt hier twee afslagmatten, comfortabele mid-hoge banken, één Trackman-scherm per afslagmat en ruimte voor maximaal 12 personen. Wij kozen voor een lounge box waarbij je de gezelligheid van de bar tot jouw beschikking hebt. Perfect voor een heerlijke borrel tijdens de vrijmibo met een groep vrienden.

Bij de borrels en de nodige inspanning, horen natuurlijk ook de nodige snacks. Voor lekkere trek zit je hier ook helemaal goed. Denk aan gyoza’s, bitterballen en andere borrelhapjes. De gehele ervaring is een uniek voor zowel beginnende als ervaren golfers en heeft een internationale allure. Check de site van Golflounge Amsterdam voor alle opties en prijzen.

golf-lounge-amsterdam golflounge golf lounge