Living

Zien op Funda: de goedkoopste woning in de provincie Utrecht

goodkoopste-woning-utrecht
(Foto: Funda)

Betaalbaar wonen in hartje Nederland. Op schootsafstand van steden als Utrecht, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch en Dordrecht vind je Leerdam. De stad die bekend staat om zijn Glasfabriek én natuurlijk de Leerdammer kaas, die helemaal niet in Leerdam geproduceerd wordt maar in het nabijgelegen Schoonrewoerd. Aan de rand van het centrum van Leerdam wordt nu een studio aangeboden. Het is volgens Funda de allergoedkoopste woning van de provincie Utrecht, maar wat betaal je daar voor en wat heb je dan?

Alles op steenworpafstand

Leerdam heeft misschien nog wel wat marketing nodig, maar eigenlijk doet het dat voor zichzelf al. Leerdam ligt namelijk aan de Linge, een lange prachtige rivier welke niet begaanbaar is voor grote scheepvaart. Daardoor is het een geweldige plek om te ontspannen. Hier kun je zwemmen, kanoën of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid. Verder bevat het een eigen NS-station die je onder andere direct naar Dordrecht en Gorinchem brengt.

Op loopafstand van deze Funda-woning kun je Glasblazerij Nationaal Glasmuseum bezoeken en ben je voorzien van alle essentiële winkels in het stadshart voor de dagelijkse boodschappen. De omgeving van Leerdam is een ware oase voor natuurliefhebbers. Met prachtige weilanden en boomgaarden die elkaar afwisselen, biedt het landschap de ideale setting voor fietstochten en wandelingen. Werk je in de randstad of in het zuiden van het land? Binnen een paar minuutjes zit je met je auto op de A2 ten oosten van Leerdam of de A27 ten westen.

goodkoopste-woning-utrecht

Studio in Utrecht

Deze gezellige studio, gebouwd in 1923, heeft alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. Bij binnenkomst aan de Blokhuisstraat 1 word je begroet door een lichte en knusse woonkamer met een open keuken. De ruimte voelt meteen warm en uitnodigend aan, perfect om te ontspannen na een lange dag. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt voldoende ruimte om je culinaire creativiteit de vrije loop te laten.

Een van de voordelen van deze studio is de aparte slaapkamer, wat zorgt voor extra privacy. De slaapkamer is groot genoeg voor een comfortabel tweepersoonsbed en biedt voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen. De aangrenzende badkamer is ook gerenoveerd en gemoderniseerd en beschikt over een mooie douche en toilet. Alles is keurig onderhouden en klaar voor directe bewoning.

goodkoopste-woning-utrecht

Goedkoopste woning in provincie Utrecht

Leuke bijkomstigheid is dat je voor de komende maanden helemaal safe zit door de aanwezigheid van vloerverwarming. Zo kun je lekker knus de wintermaanden in en ga je het in ieder geval niet koud krijgen in je 37 vierkante meters tellende studio.

Wanneer je geen behoefte hebt om groot te wonen en alleen het broodnodige in huis te hebben, dan kan dit een hele leuke investering zijn.
Met een vraagprijs van slechts €200.000 kosten koper en een energielabel D, biedt het een betaalbare en duurzame woonoplossing in een prachtige regio.

goodkoopste-woning-utrecht goodkoopste-woning-utrecht goodkoopste-woning-utrecht goodkoopste-woning-utrecht