Godzilla vs. Kong, Trailer
Film & Serie

Godzilla vs. Kong Trailer: epische megaclash

Wij zijn ontzettend enthousiast na het zien van de beelden uit de Godzilla vs. Kong trailer. In de blockbuster draait het voor de fans maar om één ding: het gevecht van de eeuw tussen de bekendste filmmonsters uit de filmgeschiedenis. Wat kan een mens zich meer wensen?

Eerste Trailer Godzilla vs. Kong

Na bijna een jaar uitstel wegens de pandemie is Godzilla vs. Kong bijna te zien op het witte doek. In de film ontmoeten de twee reusachtige monsters elkaar – en zoals de eerste beelden aantonen gaan zij ouderwets met elkaar op de vuist.

Maar er is meer: het gevecht zal de zogenaamde “Hollow Earth” ontwaken. Hoe gaat dit aflopen? De release van deze actiefilm staat op de planning voor 26 maart, ook op HBO Max verschijnt de release gelijktijdig als back-up.

Godzilla vs. Kong Trailer
Bron: screenrant.com

Casting on point

De regisseur is Adam Wingard (o.a. bekend van The Guest) en het script is geschreven door Terry Rossio. Deze film gaat verder waar King of Monsters ophield. Krijgen we dus eindelijk Mecha-Godzilla te zien?

De cast is perfect: onder meer Millie Bobby Brown (Stranger Things), Alexander Skarsgård (True Blood), Rebecca Hall (The Prestige), Brian Tyree Henry (Hotel Artemis) en Eiza González (Baby Driver).

Bekijk hieronder alvast de vette launch trailer:

Ben jij fan van franchises? Dan is de nieuwe Marvel-serie WandaVision iets voor jou.