Netflix

Gods Crooked Lines op Netflix vergeleken met Shutter Island

gods crooked lines

Op zoek naar nieuwe inspiratie op Netflix? Dan ben je precies bij het goede artikel beland. Gods Crooked Lines op Netflix is waarschijnlijk het antwoord op die vraag, aangezien deze spannende film veel lof heeft gekregen bij fans op het internet.

Gods Crooked Lines op Netflix

De Spaanse film kwam eerder dit jaar uit, maar verscheen pas op 9 december op Netflix. De film volgt privédetective Alice Gould als ze zichzelf incheckt in een psychiatrisch ziekenhuis. Hoewel de vrouw zegt te lijden aan paranoia, is dat niet de reden van haar bezoek.

Ze onderzoekt namelijk de mysterieuze dood van een patiënt in het ziekenhuis. Ze slaagt erin de arts voor de gek te houden en moet snel leren wennen aan het leven in het ziekenhuis. Maar niets is wat het lijkt als de vrouw zich eenmaal heeft ondergedompeld in het leven in het psychiatrische ziekenhuis.

Vergelijking met Shutter Island

Als we kijken naar het plot van het verhaal moesten we sterk denken aan Shutter Island uit 2010 met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Hoewel het moeilijk is om de laatstgenoemde film te overtreffen, snappen we de vergelijking. Of Gods Crooked Lines dezelfde iconische status zal krijgen, durven we echter te betwijfelen.

Hoewel we niets zullen verklappen over het einde van Gods Crooked Lines, raden we zeker aan om deze film eens te bekijken, zeker als je fan bent van Shutter Island, of psychologische thrillers in het algemeen. Wil je meer inspiratie op het gebied van films en series? Lees dan ook eens:

gods crooked lines