Netflix

Nieuwe veelbelovende film met Daniel Craig deze maand te zien op Netflix

daniel craig glass onion netflix

2022 was een gevuld jaar wat betreft films om naar uit te kijken, en Glass Onion A Knives Out Mystery stond al langer op ons lijstje. De film is een sequel op ‘Knives Out’, die in 2019 verscheen. Daniel Craig, die je kent van zijn rol als James Bond, speelt de hoofdrol in deze mystery thriller.

Glass Onion A Knives Out Mystery

Glass Onion A Knives Out Mystery speelt zich af op een privé-eiland in Griekenland wat eigendom is van een tech-miljardair genaamd Miles Bron. De excentriekeling heeft een groep oude vrienden uitgenodigd om bij hem op bezoek te komen: een politicus, een narcistisch model en haar bekwame assistent Peg en natuurlijk de detective Benoit Blanc.

Maar dat is nog niet alles. Ook zijn een voormalig medewerker, een rechtse social media influencer samen met zijn Gen-Z vriendin Whiskey en een bezorgde wetenschapper genaamd Lionel aanwezig op het zogenaamde ‘murder mystery feest’ van Bron.

Daniel Craig als maffe detective

Zonder nog meer te verklappen over de verhaallijn van de film kunnen we je vertellen dat het een erg humoristische en aanstekelijke film is om naar te kijken. De film is in ieder geval een stuk humoristischer en absurder dan zijn voorganger, wat de entertainment waarde wat ons betreft alleen maar goed doet.

Glass Onion A Knives Out Mystery is een stijlvolle, losbandige publiekstrekker waar je geen genoeg van krijgt. Het is iets met het genre ‘murder mystery’ wat mensen over het algemeen razend enthousiast maakt, ons daarbij inbegrepen. Zet 23 december dus maar snel in je agenda. Het is de moeite meer dan waard!

Lees ook eens: