Women

Braziliaanse Giovanna Roque zet Instagram in vuur en vlam

Braziliaanse Giovanna Roque zet Instagram in vuur en vlam

We hebben een zwak voor Zuid-Amerikaanse vrouwen. Deze dames hebben vaak een onweerstaanbare uitstraling en een prachtig figuur, zoals we eerder konden zien toen we de 10 mooiste vrouwen van Colombia voorbij zagen komen. In dit geval gaan we naar Brazilië, het land waar de knappe Giovanna Roque woont. Deze dame heeft alles in zich om het hart van een man te stelen, dus maken we graag even kennis.

Model en ondernemer

De 23-jarige Giovanna is geboren in Sao Paulo, en wist net zoals landgenote Mariana Morais dat ze een ster wilde worden. Dat lukt haar aardig, want ze is een ware hit op social media. De aantrekkelijke brunette begon in 2013 met het plaatsen van foto’s op Instagram, waarna ze al snel een groot aantal bewonderaars kreeg. Ze werd al snel gevraagd voor modellenwerk, waarna haar carrière van de grond kwam.

In de jaren die volgden werkte ze steeds vaker samen met modemerken, wat niet zo gek is, want met haar figuur kan ze elk kledingstuk hebben. De Braziliaanse schone is ook vaak in de sportschool te vinden, dus heeft ze ook collabs met producenten van voedingssupplementen. Daarnaast is ze ook een fashion-model die op regelmatige basis voor modemerken op de catwalk loopt.

Giovanna Roque is een Braziliaanse beauty op Instagram

Giovanna Roque is het Braziliaanse zonnetje op je tijdlijn, want ze straalt op elke foto. Ze heeft ook de aandacht getrokken van womanizer Dan Bilzerian, want hij volgt haar op Instagram. Daarnaast wordt ze door ruim 476K volgers aanbeden, en terecht, want ze ziet er waanzinnig goed uit. De Braziliaanse brunette reist graag, en deelt haar avonturen graag met haar fans.

Vrouwen met Braziliaanse roots staan erom bekend dat ze behoren tot de mooiste vrouwen ter wereld. Onze eigen Vitória Karolinne Barbosa is daar een goed voorbeeld van. Het exotische uiterlijk zien we ook terug in de knappe Giovanna, die dat ongetwijfeld weet te combineren met een temperamentvol karakter. We hebben hieronder de mooiste foto’s van de aantrekkelijke Braziliaanse op een rijtje gezet.