Geld & Carrière

Zo hoog is het bedrag dat YouTuber Gio Latooy per maand verdient

Gio Latooy maandelijks inkomen
Foto: https://www.instagram.com/gio/

Gio Latooy is langzaam maar zeker uitgroeit tot een van de bekendste YouTubers van Nederland. Met zijn dagelijkse vlogs heeft hij inmiddels al meer dan 1 miljoen abonnees weten te vergaren. In deze vlogs toont hij regelmatig prachtige auto’s en exotische reisbestemmingen. Hoeveel verdient hij daar eigenlijk mee? In dit artikel duiken we dieper in de wereld van Gio Latooy en onthullen we alles wat we weten over zijn financiële status.

Wie is Gio Latooy?

Giovanni Latooy, beter bekend als Gio, komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Zijn dagelijkse vlogs, waarin hij allerlei avonturen onderneemt, zijn enorm populair geworden en hebben ervoor gezorgd dat hij nu één van de meest prominente Nederlandse YouTubers is.

Latooy heeft een tweelingzus die ook actief is als YouTuber, Melanie Latooy. Gio heeft nu meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube, waardoor hij behoort tot de top van Nederlandse YouTubers. Zijn populariteit blijft gestaag groeien. Melanie zit nu dik over de half miljoen volgers, ook een indrukwekkend aantal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Relatie met Jade Anna

Daarnaast staat de knipperlicht relatie van Gio met influencer Jade Anna vaak volop in de belangstelling. Afgelopen zomer zette het beroemde stel een punt achter hun relatie, inmiddels schijnen ze weer bij elkaar te zijn. Gio had ook ooit een relatie met een ander inmiddels bekende op Instagram,  Juultje Tieleman.

Het vermogen van Gio Latooy

Hoe zit het met het vermogen van Gio? Op dit moment is het exacte vermogen van Gio Latooy niet bekend. Verschillende bronnen schatten zijn vermogen op zo’n €1,5 miljoen. Dat zou nog best weleens een voorzichtige schatting kunnen zijn. Gio Latooy kocht namelijk een villa ter waarde van €1,2 miljoen en regelmatig pronkt met luxueuze en prijzige aankopen, zoals exclusieve auto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Maandelijkse inkomsten van Gio

Laten we nu eens kijken naar zijn maandelijkse inkomsten. Tijdens een interview met Andy van der Meijde, deed Gio Latooy zelf een boekje open over zijn salaris. Het bedrag dat hij maandelijks als vlogger verdient, is niet mis.

Wat verdient Gio Latooy per maand? Hoewel het bedrag per maand kan variëren, geeft Gio aan dat hij gemiddeld zo’n €80.000 verdient. Zelfs als we een slag om de arm houden een indrukwekkend bedrag.