Gin Tonic blijkt perfect medicijn tegen hooikoorts

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Mensen met hooikoorts hebben het momenteel zwaar te verduren. Naast de halve lockdown moeten mensen met hooikoorts klachten sowieso binnen blijven, aangezien de symptomen blijkbaar lastig zijn te onderscheiden van het corona-virus.

Gelukkig is er voor deze groep mensen toch nog positief nieuws. In plaats van je hooikoorts pilletjes kan je ook gewoon een Gin Tonic naar binnen gieten. In tonic zit namelijk kinine, een stof met geneeskundige eigenschappen die hooikoorts symptomen onderdrukt.

1VcO1I gap

Daarnaast bevatten doorzichtige dranken zoals gin geen histamine en sulfieten, waardoor je hooikoortsklachten ook niet verergeren. Vermijd dranken zoals bier en wijn, die bevatten deze stoffen wel en kunnen voor meer klachten zorgen.

Genoeg redenen dus om een lekkere gin tonic te mixen en rustig in je tuin of op je balkon van de zon te genieten. Cheers!

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....