Bekend & Beroemd

Zo ziet je jeugdcrush Gigi Ravelli er tegenwoordig uit

gigi-ravelli-jeugdcrush-fotos
(Foto: BSR)

Wie nog nooit van Gigi Ravelli heeft gehoord, heeft tussen 2005 en 2014 geen televisie gekeken. De actrice en presentatrice was in deze periode namelijk niet van de buis te slaan. Deze dame was voor veel mannen de ultieme crush, die dagelijks te zien was in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar aantrekkelijke voorkomen deden de kijkcijfers stijgen, maar jaren later werd het verdacht stil rondom de knappe actrice. Hoe is het nu met Gigi Ravelli? En hoe ziet ze er nu uit? Wij hebben haar opgezocht.

Actrice en presentatrice

Gigi Ravelli (41) is in het Nederlandse Laren geboren, maar heeft Italiaanse ouders. De actrice was op jonge leeftijd al bezig met dansen en acteren. Ze volgde in haar jonge jaren een balletopleiding en studeerde vervolgens communicatie in Amsterdam. Haar liefde voor theater werd alleen maar groter toen ze in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad een cursus Acting for Students volgde. Later verfijnde ze haar acteerskills in Amsterdam bij het CREA Theater, waar ze ook een opleiding volgde.

De start van haar carrière op de Nederlandse televisie begon toen ze tussen 2005 en 2007 belspellen op Net5 en SBS6 ging presenteren. Haar knappe uiterlijk en vrolijke karakter bleef niet onopgemerkt, want in 2007 werd ze gecast voor de rol van Lorena Gonzalez in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze speelde deze rol 7 jaar lang, en dat was ook meteen haar doorbraak als actrice. In 2014 stopte ze abrupt met haar carrière op televisie.ultieme-crush-gigi-ravelli

Zo ziet Gigi Ravelli er nu uit

In de periode dat ze in GTST speelde groeide Gigi Ravelli uit tot een bekende verschijning op de Nederlandse televisie, en was vaak te zien in tv-programma’s zoals Draadstaal en Ik Hou van Holland. De actrice figureerde ook regelmatig in videoclips. Zo was ze te zien in de videoclip van het nummer Vecht Mee, waar Chantal Janzen ook in is te zien. Tussen 2013 en 2014 heeft ze ook nog een tijdje Campinglife gepresenteerd, maar daarna werd het plotseling stil rondom de actrice.

De reden voor haar plotselinge vertrek van de televisie is de liefde. Gigi kreeg halverwege een relatie met Roger Hodenius, een steenrijke zakenman die eigenaar is van Flow Traders. Toen de twee een relatie kregen besloten ze om in de anonimiteit te stappen, waarna Gigi Ravelli haar carrière op tv de rug toekeerde. De twee trouwen in 2016 op Ibiza, het geboorte-eiland van Yolanthe Cabau. Ze is ook niet erg actief meer op social-media, dus daar vind je geen recente foto’s meer. Gelukkig hebben we twee ‘recente’ foto’s uit 2020 uit de archieven gevist. En daarop ziet ze er nog even prachtig uit!

gigi ravelli jeugdcrush fotos 1

gigi ravelli jeugdcrush fotos 2

Zo zag Gigi er vroeger uit

ultieme-crush-gigi-ravelli

ultieme-crush-gigi-ravelli

ultieme-crush-gigi-ravelli