giel de winter
Wheels

Dit is de gruwelijke bolide van Giel de Winter van StukTV

Het bestaat geen twijfel over dat StukTV één van de meest succesvolle YouTube-kanalen van het land is. Met formats als Jachtseizoen en De Kluis heeft het drietal Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens bewezen uitstekende programmamakers te zijn.

Giel de Winter heeft nieuw speelgoed

Sterker nog, het drietal heeft een tijd geleden hun concept van het YouTube kanaal verkocht aan Talpa, wat in één klap voor een volle portemonnee heeft gezorgd. En daar hoort natuurlijk een mooie auto bij, zo dacht Giel de Winter ook. Op zijn Instagram account, waar hij inmiddels 1,1 miljoen volgers heeft, deelde hij het goede nieuws.

In de showroom van VD Akker stond namelijk een gruwelijk mooie Audi RS 6-R op hem te wachten. De desbetreffende auto is een creatie van tuner Abt. De Duitse specialisten bouwden 125 exemplaren van de Audi RS 6 om tot een nog extremere versie. En dan te bedenken dat de originele al een monster auto was.

giel de winter

Prijskaartje Audi RS 6-R

Autoliefhebbers kunnen de specificaties van de auto wel dromen, maar voor degenen die misschien iets minder thuis zijn in de autowereld, hebben wij nog iets meer onderzoek gedaan. De Audi RS 6-R gaat van 0-100 in een razendsnelle 3,2 seconden, 0,4 seconden sneller dan dat hij eerst deed.

De nieuwprijs van een normal RS 6-R is al minimaal 317.000 euro. Met de ombouw naar de nieuwe versie komt daar nog eens 130.000 euro bovenop. De vraagprijs van het gebruikte exemplaar kostte Giel een schamele 276.000 euro. Niet gek voor een beetje YouTube-videos maken, als je het ons vraagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

De mooiste auto’s

Het hebben van een mooie auto is naast een leuk speeltje ook goed voor de nodige status in de 21e eeuw. Daarnaast vinden vrouwen een indrukwekkende auto ook nog eens woest aantrekkelijk. Kijk bijvoorbeeld naar Dutch Wheels van Joel Beukers. Je moet ervan houden, daar zijn we eerlijk over. Dat maakt het echter niet minder indrukwekkend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)