Media

Ghost Gallery opent de eerste NFT kunstgalerie van Amsterdam

nft-gallerij-amsterdam-ghost-gallery

Afgelopen vrijdag heeft het Amsterdamse Ghost Gallery, opgericht door Barkie en Steyn Skyler, zijn galerie deuren geopend voor het grote publiek. Deze innovatieve galerie, gelegen aan de Prinsengracht, is een creatieve broedplaats voor jonge kunstenaars en artiesten. Het is een plek waar kunstenaars, crypto- en NFT-culturen samenkomen. Daarnaast kun je hier volop kunst bekijken, kopen en ook verkopen.

Eerste NFT-galerie van Amsterdam

Liefhebbers van digitale kunst en web3 komen hier samen in het creatieve pand aan de Prinsengracht. Bij binnenkomst zijn de verschillende artiesten zelf aanwezig om een rondleiding te geven en meer te vertellen over hun visie op moderne kunst en de toekomst.

De galerie biedt daarnaast opkomende en gevestigde artiesten een platform om hun werk volledig te onboarden in zowel de galerie als in web3. Artiesten willen hun brand opbouwen en hun eigen activa, royalty’s volgen en vooral hun gegevens en privacy beveiligen met behulp van blockchain-technologie. Ghost Gallery biedt deze diensten aan, aan iedereen die wil innoveren en samenwerken. Er vindt een combinatie plaats van fysieke en digitale kunst met behulp van de nieuwste technologie.

Ghost Gallery: innoveren en samenwerken

In het afgelopen jaar is de wereld van de NFT’s en moderne kunst naar een hoog niveau gestegen. Er is daarom veel behoefte en nieuwsgierigheid van kunstenaars en liefhebbers die hun weg willen vinden in web3. Ghost Gallery is nu de plek in hartje Amsterdam waar deze nieuwe wereld centraal staat.

De Ghost Gallery heeft zijn deuren geopend aan de Prinsengracht 437. Er zullen op deze locaties ook vele evenementen georganiseerd worden. Bekijk de website van de Ghost Gallery voor overige informatie en de verschillende aanwezige artiesten.

nft-gallerij-ghost-gallery

nft-gallerij-amsterdam