gewoontes-jonge-multimiljonair-iman-gadzhi
Geld & Carrière

5 gewoontes maakte deze 21-jarige in no-time multimiljonair

Het verhaal van Iman Gadzhi is een inspiratiebron voor velen die dromen van financiële onafhankelijkheid op jonge leeftijd. Maar hoe hij is Iman Gadzhi op zo’n jonge leeftijd multimiljonair geworden? In een YouTube video deelde hij 5 gewoontes die hem hielpen om zijn succes al zo snel te bereiken. We zetten zijn (dagelijkse) routines voor je uiteen.

1. Elke dag een sociale uitdaging

Iman Gadzhi gelooft sterk in de kracht van sociale vaardigheden en netwerken. Elke dag nam hij de uitdaging aan om met vreemden te praten en complimenten te geven aan vrouwen. Hij begreep dat sociale vaardigheden essentieel zijn in alle aspecten van het leven. Veel mensen zijn bang om contact te leggen met anderen, maar hij besefte dat door mensen actief te benaderen, het steeds makkelijker wordt om relaties op te bouwen en kansen te creëren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iman Gadzhi (@imangadzhi)

2. De juiste stappen op het juiste moment

Hoewel Iman Gadzhi nu meerdere succesvolle bedrijven bezit, begon hij klein. Toen hij succesvol werd met zijn eerste bedrijven, kreeg hij veel aanbiedingen van mensen om samen een softwarebedrijf op te zetten. Hij koos er echter bewust voor om te wachten, omdat hij voelde dat het nog niet het juiste moment was. Hij nam pas beslissingen en zette bepaalde stappen in zijn leven wanneer hij er klaar voor was, in plaats van overhaaste keuzes te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iman Gadzhi (@imangadzhi)

3. Content maken in plaats van kijken

Iman begreep dat passief consumptiegedrag niet leidt tot succes. In plaats van urenlang naar YouTube-filmpjes te kijken, koos hij ervoor om zelf content te maken. Hij probeerde altijd te kijken naar het creëren van dingen waar hij zelf behoefte aan had. Deze succesvolle gewoonte paste hij ook toe in het bedrijfsleven toen hij zijn softwarebedrijf begon. Zo zag hij een behoefte in de markt en ontwikkelde een product dat aan die behoefte voldeed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iman Gadzhi (@imangadzhi)

4. Plaats mensen niet op een voetstuk

Deze jonge multi miljonair begreep dat het belangrijk is om anderen te bewonderen en van hen te leren, maar hij besefte dat hij ook het niveau van deze mensen kon bereiken. Hij begreep dat het enige verschil tussen deze succesvolle mensen en hemzelf een aantal jaren hard werken en discipline was. Iman besefte dat als hij dezelfde toewijding en inzet zou tonen, hij ook op het niveau van deze mensen kon komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iman Gadzhi (@imangadzhi)

5. Denk meerdere stappen vooruit

Deze gewoonte was een cruciaal onderdeel van het succes van deze selfmade miljonair. Bij elke keuze die Iman maakte, dacht hij goed na over de mogelijke gevolgen en probeerde hij de lange termijn impact te begrijpen. Hij was strategisch en vooruitziend, en nam beslissingen op basis van de mogelijke uitkomsten. Deze gewoonte hielp hem om de juiste kansen te herkennen en te profiteren van gunstige omstandigheden.