Women

Geraldine Kemper trekt bovenstukje uit op foto: “Zo vrij. Zo fijn.”

Geraldine Kemper trekt bovenstukje uit op foto instagram
Foto: @geraldine_kemper

Geraldine Kemper geniet momenteel van een welverdiende campervakantie door het zuiden van Europa. De Volendamse vlogt er lustig op los en deelt de mooiste beelden met haar volgers. Maar tussen alle vakantie foto’s door plaatste Geraldine Kemper vandaag een wel heel pikante foto zonder bovenstukje.

Geraldine Kemper zonder bovenstukje

De mensen die Geraldine al wat langer volgen weten dat ze wel vaker ‘bevrijdende’ foto’s op haar social media kanalen plaatst. Geraldine Kemper is verre van preuts en zoekt regelmatig de grenzen op, en gaat er soms een klein beetje overheen. Gelukkig hoor je daar niemand over klagen. De leuke blondine weet in ieder geval de aandacht vast te houden.

Terwijl Geraldine heerlijk met haar campertje door de zuidelijke delen van Europa toert, is er ook genoeg tijd om wat herinneringen op te halen. Eind augustus begint het festival Burning Man, waar vrijgevochten zielen van over de hele wereld zich met elkaar verzoenen. Geraldine plaatste een zinnenprikkelende throwback foto van toen zij het festival bezocht. Bij foto, die hieronder te zien is, schrijft ze: “Zo vrij. Zo fijn. Zo prachtig.”

Geraldine Kemper trekt bovenstukje uit op foto

Kemper met de camper

Ook tijdens haar campertour door onder andere Frankrijk en Portugal wordt door Geraldine op Instagram er lekker op los gepost. Zo ging de blonde presentatrice op een bergklim avontuurtje en trok daarvoor een strak en sportieve outfit aan. Want ook tijdens het beklimmen van een berg hoor je er als influencer appetijtelijk uit te zien. En om eerlijk te zijn is dat aardig gelukt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine plaatst vaker spannende foto’s

Misschien wordt Geraldine door sommigen als een hippie gezien, maar de Volendamse blondine ziet zichzelf liever als een vrije ziel. Ze zorgt er namelijk altijd voor dat ze stijlvol en smakelijk op de foto staat. Tot groot genoegen van haar mannelijke volgers. Want als je Geraldine volgt op Insta weet je zeker dat er eens in de zoveel tijd een pikante foto voorbij komt.

Geraldine Kemper bikini vakantie foto