Women

Georgina Verbaan(43) schittert in fotoshoot voor FHM500

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan heeft de ‘FHM All Time Favorite Award’ gewonnen. De actrice is geen onbekende van het mannenblad, want ze sierde in 2000 de cover van de eerste editie. Zoals we van FHM gewend zijn zit er een professionele fotoshoot aan een prijs vast, dus ook Georgina is op waanzinnige wijze op de gevoelige plaat vastgelegd. De beelden van de shoot liegen er niet om, de actrice/presentatrice ziet er prachtig uit.

All Time Favorite Award

FHM heeft Georgina Verbaan dus vaker in het zonnetje gezet. Een jaar nadat ze op de cover stond won de brunette ook nog de eerste FHM 100 Sexiest verkiezing, het is dus duidelijk dat de actrice en FHM al jarenlang een warme band onderhouden. Nu, 22 jaar later, siert Georgina Verbaan het magazine opnieuw dankzij de All Time Favorite Award, dat is de prijs die een dame krijgt voor haar gehele oeuvre.

De All Time Favorite Award gaat vooraf aan de uitslag van de FHM500 verkiezing, dat in samenwerking met Tabac Fragrances wordt georganiseerd. De winnares van FHM500 mag zich volgens vele stemmers de mooiste vrouw van Nederland noemen. Vorig jaar mocht Abbey Hoes de titel in ontvangst nemen. De lancering van het magazine en de winnares van FHM500 wordt op 1 juni bekendgemaakt.

georgina verbaan
Foto: FHM

Beelden fotoshoot Georgina Verbaan

Er worden verschillende awards uitgedeeld voorafgaand aan de uitslag van de FHM500 en de lancering van het magazine. De All Time Favorite Award is nu dus met recht in handen van de 43-jarige Georgina Verbaan, die zich vereerd voelt. De getalenteerde brunette heeft in maar liefst 70 films en series gespeeld, en is naar eigen zeggen nooit uitgeleerd. Ze begon haar carrière bij GTST, de soapserie waar Katja Schuurman ook haar basis heeft liggen.

De fotoshoot van FHM is het indrukwekkende resultaat van de kunsten van fotografe Anne Timmer. De onderstaande beelden getuigen van het feit dat Georgina er nog steeds waanzinnig goed uitziet. Het resultaat van de shoot is vanaf 1 juni te zien in de FHM500, maar de redactie laat door middel van de video van de fotoshoot zien dat het absoluut de moeite waard is om het blad te bestellen. De comeback van Georgina Verbaan in de FHM mag zeker een succes worden genoemd.