Gast vindt geroosterd kuikentje tussen z’n hotwings bij KFC Heerlen

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Als je bij de KFC in Heerlen een portie hotwings bestelt mag je wel uitkijken of je daadwerkelijk ook echt hotwings krijgt. Ene Joost Kerkhof vond tussen zijn bestelling namelijk geen kippenvleugeltjes met een krokant korstje, maar iets wat verdacht veel lijkt op een geroosterd kuikentje.

Op Facebook postte hij onderstaande een foto met zijn verhaal. Het bericht is inmiddels al duizenden keren gedeeld, maar het is nog steeds wachten op een reactie van KFC.

Gast vindt kuikentje tussen hotwings KFC

Bij de foto schrijft Joost het volgende:

“Tot grote verbazing kwam ik na een paar lekkere vleugeltjes een krokant kuikentje tegen. Ik dacht dat jullie kip vers gepaneerd en gefrituurd wordt. Hoe kan iemand dit dan over het hoofd zien vraag ik me af. Dat ik hierdoor de hotwing’s de komende tijd toch maar links laat liggen valt geloof ik wel te begrijpen.”

Naar eigen zeggen zat Joost een dag later ook nog eens aan de schijterij, maar gelukkig bleven die bewijsfoto’s ons bespaard. Zijn volledige verhaal lees je hieronder:

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....