Gast slaapt met moeder van pestkop uit wraak, deelt verhaal op radio

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Deze gast gaat wel heel erg ver om zijn vroegere bully terug te pakken. Het leven van Rob werd vroeger namelijk erg zuur gemaakt door een pestkop. Maar toen de kans zich voordeed om keihard wraak te nemen liet hij die niet liggen…

Een vrouw belt naar een radiostation om in contact te komen met ene Rob, een jonge gast waarmee ze een zeer gezellige date had en uiteindelijke mee tussen de lakens belandde. Rob had alleen nooit meer teruggebeld.

Dus toen het radiostation Rob aan de lijn had en hem vroeg waarom hij nooit terug had gebeld doet hij zijn verhaal. Hij vertelt, terwijl de vrouw meeluistert, dat zij de moeder van zijn vroegere pestkop is en hem wilde terug pakken door met zijn moeder naar bed te gaan. Savage!

Check het fragment hieronder:

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...