gardameer, garda, by, bike, fietstocht
Travel

Je kunt binnenkort deze prachtige route rond het Gardameer fietsen

We kunnen momenteel even niet reizen, daarom extra leuk om weg te dromen en plannen te maken. Het Gardameer in Italië staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Het Gardameer bezoeken is vanaf nu nog vetter, dit jaar opent namelijk de Garda by Bike: een unieke fietsroute rondom het gehele Gardameer. 140 kilometer lang genieten.

Gardameer by Bike

Ben jij gek op een actieve vakantie, waarbij je veel van de omgeving ziet? Dan is dit jouw perfecte getaway. De klasse van Italië gecombineerd met het sportieve van een fietstocht. Mocht je op en top fit zijn dan is deze tocht prima in een keer uit te fietsen.

Tijdens deze prachtige tocht geniet je van alles wat het Gardameer te bieden heeft. De prachtige natuur, geweldige spots om te eten en de rust van het meer. Het is een vrij lang traject, kies dus jouw eigen tempo en stops. Genieten van alles wat je om je heen ziet is namelijk het belangrijkste tijdens deze fietstocht.

garda, by, bike

Voor jong en oud

Het traject is prima voor jong en oud, fit en onsportief. Het is namelijk een vrij breed fietspad met weinig steile stukken. Geen Giro d’Italia dus. De route is goed opgezet, met goed omheinde bruggen en een stevige ondergrond.

Een deel van de route is nu al geopend. Dit deel ligt in de buurt van Capo Reamol. Dit gebied heeft ook prachtige, luxe hotels waar jij jouw welverdiende rust kunt pakken. Check de video hieronder en droom alvast even weg: