Funda

Funda Amsterdam: Garage te koop voor ‘slechts’ een miljoen euro

Funda Amsterdam garage

De huizenprijzen in Amsterdam zijn de afgelopen jaren als een komeet omhoog geschoten. Op Funda rondscrollen en zoeken naar de mooiste pareltjes is een van onze grootste hobby’s. Wist je dat garage’s ook enorm in trek zijn? Vooral in Amsterdam stijgen de prijzen van een garage de pan uit. 

Funda Amsterdam – Garage te koop voor de prijs van een villa

De prijzen in Amsterdam zijn de laatste jaren natuurlijk extreem gestegen. De gemiddelde prijs van verkochte huizen kwam uit op 481.500 euro, dat is maar liefst 8 procent meer dan een jaar eerder. In Amsterdam doen ze nog niet aan crisis. Wij hebben namelijk de duurste garage van Funda Amsterdam voor jullie gevonden.

Voor bijna een miljoen euro kun je deze parkeergarage aan de Jacob Obrechtstraat in Zuid aanschaffen. Zowel voor de verkoop als de verhuur wordt deze garage hier op Funda aangeboden. De verkoper noemt het zelf een ‘Unieke kans’. ‘Zelden te huur laat staan te koop aangeboden in de Concertgebouwbuurt’, zegt de verkoper over de garage.

Funda Amsterdam garage miljoen

Genoeg interesse en concurrentie

Een absurde prijs? De eigenaar geeft aan dat er geen gebrek aan interesse is en dat hij de hele dag wordt platgebeld. Over de prijs zegt hij het volgende: ‘Het is niet zo dat dit het waard is. Maar er zijn maar weinig garages zoals deze, dat drijft de prijs op.’

Het liefst blijft de eigenaar het verhuren, zo’n plek als deze krijg je namelijk niet snel nog een keer. Als hij er toch een prijs op moet plakken ligt deze rond de miljoen euro. De meeste geïnteresseerden zijn investeerders, maar ook mensen die hun exclusieve auto veilig willen parkeren in zuid. Het is namelijk toch fijn als je Ferrari of Aston Martin onbezorgd in de wei staat.

funda_amsterdam_garage
funda_garage_amsterdam