Tech

Deze next level gamestoel is de droom van elke gamer

Gamestoel Cooler Master Orb X Gamepod

Als je een echte gamer bent, dan weet je hoe belangrijk een fijne gamestoel is. Dit maakt alles net iets fijner, vooral als je lange game-sessies gewend bent. Veel gamers hebben zo’n stoel, dat is niks nieuws. Maar deze Cooler Master Orb X Gamepod (de naam is al top) is echt het neusje van de zalm. Dit gaat jouw prestaties naar een volgend niveau tillen.

Gamestoel van hoog niveau

Ze noemen deze Cooler Master Orb X Gamepod ook wel de gamestoel van de toekomst. Dit is een volledig multifunctioneel gamestation waarmee je uitstekend uit de voeten kunt. De stoel heeft een soort ei-vorm waarbij je eigenlijk een geheel wordt met de stoel.

De stoel heeft lichtstrips aan de randen en de mogelijkheid om maximaal drie 27-inch monitoren aan de binnenkant te monteren tillen deze stil naar the next level. Daarnaast is dit ding, door het toffe design, ook nog eens prachtig in de woonkamer. Wellicht denkt jouw vriendin hier anders over, maar dit terzijde.

Gamestoel Cooler Master Orb X Gamepod

Naar eigen wens instellen

Deze gamestoel kun je volledig naar wens instellen. Je kunt de stoel gemakkelijk omhoog doen of naar beneden laten zakken. Daarnaast heeft de stoel een lendensteun, hoofdsteun en armleuningen. Dit is ook erg goed, of in ieder geval beter, voor jouw lichaam als je veel games speelt. Met het ingebouwde surround systeem zit je letterlijk in de game.

De gamestoel wordt los geleverd, je moet er dus wel een gaming-pc bij aanschaffen. Je kunt jouw console wel gemakkelijk opbergen in de ingebouwde lade. Wat al deze geweldige functies in totaal kosten? De De Cooler Master Orb X GamePod gaat rond de 10.000 euro kosten, wanneer de stoel eindelijk op de markt komt. Er wordt op verschillende forums gespeculeerd over december 2021. Stay tuned!