Nieuwe Gamehal in Amsterdam is perfect uitje voor vriendengroepen
Tech

Nieuwe Gamehal in Amsterdam is perfect uitje voor vriendengroepen

Ben jij gek op hedendaagse of juist originele arcadespellen, videogames en behendigheidsspellen waarbij het draait om het realiseren van een hoge score? Dan kan je in Amsterdam Noord je hart ophalen. Daar is namelijk sinds een kort een nieuwe Gamehal geopend!

Nieuwe gamehal in Amsterdam-Noord – Sir Winston Fun & Games

Na vestigingen in Schiedam en Rijswijk is er onlangs een prachtige vestiging in Amsterdam-Noord geopend. Ook bij deze vestiging kun je alle entertainment vinden die je van Sir Winston Fun & Games gewend bent. Een combinatie van de nieuwste spellen en de klassieke games. Denk aan klassieke games als Mario, Halo, verschillende racespellen en Space Invaders. Maar ook nieuwe games en zelfs Virtual Reality.

Bij Sir Winston Fun & Games is er voor ieder wat wils, van jong tot oud. Manly mocht de games uitproberen en voelde zich een kind in een snoepwinkel. Zin om elkaar uit te dagen? Leef je uit tijdens een potje airhockey of gooi zoveel mogelijk basketballs in de ring om een nieuw record te zetten.

Naast de klassieke games kun je ook kennis maken met virtual reality. Zorg alleen wel dat je een sterke maag hebt, dit is namelijk echt next level gamen! Wij probeerden Ultra Moto met een VR-bril op. Voor eventjes lijkt het alsof je in de game zit.

Nieuwe Gamehal in Amsterdam is perfect uitje voor vriendengroepen

Game en win mooie prijzen

Met alle games die je speelt kun je ook nog eens toffe prijzen winnen. Je kunt namelijk tickets verzamelen tijdens het spelen. Hoe hoger je scoort hoe meer tickets je ontvangt na de game. Ga je voor de grote prijs maar heb je nog niet genoeg tickets? Je kunt de tickets altijd op jouw persoonlijke kaart zetten om de volgende keer door te spelen.

Sir Winston Fun & Games heeft ook veel leuke deals voor feesten en partijen. Denk aan kinderfeestjes en Glowgolfen. Honger na al het gamen? Bij deze gamehal kun je ook de lekkerste snacks scoren. Van pannenkoeken tot FEBO, alles is mogelijk. Alle opties bekijken of meteen reserveren? Check de site van Sir Winston Fun & Games hier.