Gaby Blaaser flaneert in doorschijnende lingerie op Instagram fotos
Women

Gaby Blaaser flaneert in doorschijnende lingerie op Instagram-foto’s

De beeldschone Gaby Blaaser is weer in ons kikkerlandje en was in Amsterdam. We vermoeden dat ze voor een fotoshoot naar onze hoofdstad was afgereisd, want ze deelde prachtige foto’s van zichzelf in paarse lingerie. Gaby is onze favoriet, dus konden we het niet laten om haar de aandacht te geven die ze verdient. Wij namen even een kijkje backstage.

Blonde schoonheid

Het is niet de eerste keer dat deze blonde schoonheid ons weet te verrassen met een foto in lingerie. Gaby Blaaser weet waar haar volgers van houden, en dat weet ze vaak op uitdagende wijze aan hen te geven. We hebben niet voor niets de 10 meest sexy foto’s van haar samengesteld. De aantrekkelijke influencer en model reist graag de hele wereld over, en maakt jaloersmakende foto’s op de meest exotische plekken.

Sommige foto’s van Gaby zijn zo uitdagend dat ze worden verwijderd door Instagram. Deze dame heeft er geen moeite mee om een kledingstuk te laten slingeren, maar daar hebben wij absoluut geen moeite mee. Ze komt regelmatig voorbij op onze tijdlijn, en daar worden we vrolijk van. Dat ze soms haar kleren uittrekt voor een paar prachtige close-up foto’s is een positieve verassing voor haar vele volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser schittert in paarse lingerie op Instagram

We waren dan ook blij verrast toen Gaby onlangs een foto plaatste waarop ze ergens in Amsterdam backstage in paarse lingerie stond te schitteren. Het setje dat ze aanheeft staat haar geweldig, net zoals alle andere kledingstukken dat deze mooie dame draagt. Haar fitte lichaam kan alles hebben, we kunnen zien dat ze regelmatig in de sportschool is om haar figuur bij te houden.

Op de onderstaande foto zien we haar strak afgetrainde lichaam op een adembenemende foto die ze onlangs op haar Instagram heeft geplaatst. We kunnen zien dat ze in Amsterdam is, maar waar ze backstage is weten we niet, al vermoeden we dat het de zoveelste fotoshoot is, want de fotografen staan voor deze beauty in de rij. Wij kunnen in ieder geval alvast genieten van de eerste foto die ze zelf online heeft gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)