Gaby Blaaser
Women

Gaby Blaaser zoekt de grenzen van Instagram op met leren lingerie

De altijd mooie en uiterst verleidelijke Gaby Blaaser heeft weer op fenomenale wijze van zich laten horen, of beter gezegd, laten zien, want de foto die ze onlangs op haar rijkgevulde Instagram-account deponeerde laat menig mannen hart sneller kloppen. Het pittige lingerie setje dat ze op de foto aan heeft is vurig met een streng tintje.

Doorschijnende lingerie

Gaby Blaaser blaast ons regelmatig omver met haar betoverende instagram-foto’s. Het is niet de eerste keer dat de aantrekkelijke blondine ons verrast met een kiekje waarop ze doorschijnende lingerie draagt, maar het setje op deze foto is echt next-level. We houden er wel van als deze dame haar kleren uittrekt voor pikante close-up foto´s, dus hebben we de bewuste Instagram-post onder dit artikel geplaatst.

Deze dame weet onze aandacht zonder enige moeite te grijpen en vast te houden met haar prachtige looks, zo wist ze afgelopen zomer haar volgers te teasen door ijsblokjes te laten smelten op haar welgevormde derrière. Het mag ondertussen al duidelijk zijn dat Gaby altijd meer dan welkom bij ons is, dus onze deur staat voor haar open als ze zin heeft om met een cocktail te proosten op het weekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser poseert in leer en lingerie op Instagram

Gaby geniet van de zon, en vliegt daarom regelmatig naar zonnige oorden zoals Ibiza, de thuisbasis van de eveneens mooie Yolanthe Cabau. Het uitzicht op het strand wordt een stuk beter als Gaby besluit om er het zomerweer te vieren met een zonnige billen-foto. Je hoort ons niet klagen, want deze prachtige verschijning zien we graag op onze tijdlijn voorbij komen.

De onderstaande foto is ergens in Amsterdam genomen. We zien Gaby in een vurig setje met rode lingerie dat is gecombineerd met leren riemen. In het onderschrift staat ‘Oh baby’ te lezen. Zij schrijft wat wij denken, want we zouden ons graag even vastgespen aan deze prachtige dame. Als ze dit soort Instagram foto’s blijft plaatsen dan kan het nog een hele hete herfst worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)