g-shock, skeleton
Style

G-SHOCK heeft 6 nieuwe modellen aan iconische Skeleton-lijn toegevoegd

Casio’s G-SHOCK is, sinds zijn oprichting in 1983, een grote naam in de horlogewereld. Het merk ontstond vanuit de missie om een onverwoestbaar horloge te creëren. De stoere en unieke stijl heeft er voor gezorgd dat G-SHOCK als merk niet meer weg te denken is. Onlangs hebben ze 6 nieuwe modellen aan de populaire Skeleton-lijn toegevoegd. 

G-SHOCK Skeleton

Het merk staat onder andere bekend om z’n onverwoestbaarheid. Deze horloges kunnen namelijk wel tegen een stootje en zijn bestand tegen zwaartekracht, vrieskou, hoge waterdruk en magnetische velden. Met jouw G-SHOCK kun je zonder zorgen op avontuur.

G-SHOCK combineert een minimalistische stijl met futuristische details. De nieuwe modellen uit de Skeleton-horlogelijn bewijzen dit wederom. Deze tijdloze zwart-wit collectie is een ode aan moderne technologische kunst. Het heeft kenmerken van de originele Skeletons, maar heeft ook unieke nieuwe details.

G-SHOCK liet zich voor deze lijn inspireren door de aantrekkingskracht van de toekomst in combinatie met minimalisme. Twee facetten die erg mooi op elkaar aansluiten. Het resultaat zijn 6 nieuwe Skeleton modellen die de nieuwe BLACK & WHITE Skeleton-reeks vormen.

g shock skeleton black white 2

BLACK & WHITE collectie

De oogappeltjes uit deze collectie zijn de twee analoog-digitale modellen: de GA-900SKE en de GA-2100SKE. Door de toffe zwart-wit kleurstellingen en transparante band is dit een echte eyecatcher vol G-SHOCK-DNA.

De volledige BLACK & WHITE Skeleton-serie is nu te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten en daarnaast online bij G-SHOCK te verkrijgen. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar vanaf €109,- euro. Check de website van G-SHOCK voor alle varianten, prijzen en specs.