Living

Deze futuristische mancave met gameroom komt van een andere planeet

mancave

We zien wel vaker mancaves voorbijkomen die de natte droom van elke man zijn, maar de futuristische grot die we recent voorbij zagen komen tart alle verbeelding. Deze mancave is niet van deze planeet, want je lijkt zo een ruimteschip in te lopen. Hoeveel geld de eigenaar aan deze gave hangplek heeft uitgegeven weten we niet, maar hij zou makkelijk entreegeld kunnen vragen om dit terug te verdienen.

Mancave voor echte mannen

Als we aan een mancave denken dan zien we een ruimte voor ons waarin een gevilde zebra op de vloer ligt, een biertap de blikvanger van de ruimte is, en waar de foto van menig schoonmoeder op het dartbord hangt. Tel daar een frituurpan en een sport+ abonnement bij op, en dat was het dan wel een beetje. Er zijn echter ook mannen die zichzelf de Elon Musk onder de mancave-bouwers mogen noemen.

Deze mancave heeft een duidelijke ruimteschip-thema. Als we een blik naar binnen werpen dan lijkt de indeling met de grootste zorg uitgezocht, inclusief het scherm waarop de aarde is te zien. Door dit scherm krijg je de indruk dat je in een ruimteschip zit dat boven de aarde zweeft. De man die dit heeft gemaakt heeft duidelijk zijn ziel en zaligheid erin gestoken.

mancave star wars

Ruimteschip in je eigen huis

Als de maker van deze mancave even wil ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van het gezins- en werkleven dan lukt dit hem aardig met deze geniale ruimte. Als hij door de openslaande deuren loopt dan lijkt het alsof hij rechtstreeks een ruimteschip binnenwandelt. Ook aan de accessoires in zijn mancave gedacht, dat uiteraard bestaat uit items van NASA en Star Wars.

De comfortabele fauteuils en de bar met LED-verlichting maken het geheel af. De eigenaar van deze mancave heeft ook een beamer geïnstalleerd waarmee hij in zijn eigen bioscoop naar Star Wars, Star Trek, of Bambi kan kijken. Als we deze ruimte zien dan beginnen onze handen al te jeuken. We hebben de eerste jurken, naaldhakken, en lingeriesetjes al uit de walk-in closet van de dame des huizes gegooid.