Funda woonboerderij vleuten
Foto's: Funda
Living

Funda parel: woonboerderij in Vleuten biedt rust, ruimte en privacy op een A-locatie

Een woonboerderij met een authentieke buitenkant en een van moderne luxe voorziene binnenkant.  En dat ook nog eens op één van de mooiste, centraal gelegen locaties van ons land. Kortom, we hebben weer een prachtige Funda woning voor je ontdekt. We vertellen je graag meer over deze uit 1647 stammende droomwoning.

Vrijheid, rust, ruimte en privacy op een A-locatie

Waarschijnlijk ken je wel de grap dat als je aan een makelaar vraagt wat de drie belangrijkste punten zijn om een huis te verkopen het antwoord luidt: locatie, locatie, locatie. Bij onze Funda parel van vandaag zit het zeker goed wat betreft de locatie, maar daarnaast heeft deze woonboerderij nog veel meer unieke eigenschappen.

De woonboerderij staat aan de Smalle Themaat in de gemeente Vleuten, vlakbij Utrecht.  Het pand staat op een afgeschermd perceel van niet minder dan 14.750 m². Aan de achterzijde heb je vrij uitzicht over recreatiegebied De Haarrijnse Plas. Vrijheid, rust, ruimte en privacy zijn hier de sleutelwoorden.

Historie aan de buitenkant, modern aan de binnenkant

Niet alleen de locatie, maar ook zowel de binnen- als buitenkant van de woning  zijn van topklasse. Het bouwjaar van de woning is 1647, dus je koop een huis met dik drie en een halve eeuw historie. Natuurlijk is er in de loop der eeuwen heel wat verbouwd en verbeterd, maar de authentieke uitstraling is behouden gebleven.

Woonboerderij

State of the art luxe

Dan het interieur: we citeren Funda: dit is wat je krijgt ‘als je met een onbeperkt budget een team van vakmensen onder leiding van een deskundige architect los laat’. Het resultaat is een state of the art en stijlvol interieur vol luxe en moderne voorzieningen.

Lekker ruim zitten in een living van 200 vierkante meter

Wat dacht je van een woonkamer van ruim 200 vierkante meter? De enorme ruimte is onderverdeeld in twee zitgedeeltes, een eetgedeelte en een werkruimte. De living is verbonden met een serre en met de keuken, die voorzien is van alle keukenapparatuur die je kunt verzinnen. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. De master bedroom doet in luxe niet onder voor een suite in een vijfsterrenhotel.

Woonboerderij

Vrijstaand gastenverblijf en verwarmd zwembad

Dat was het dan, dacht je misschien? Nee, er hoort nog duizelingwekkend veel meer bij deze topwoning. Namelijk een al even luxe, vrijstaand gastenverblijf, een garage, een stallencomplex met ruimte voor 4 paarden en een verwarmd buitenzwembad en een jacuzzi.

Wat mag deze Funda parel kosten?

Wat zal dat wel niet kosten, horen we je al denken.  En ja, dit droomhuis gaat natuurlijk niet weg voor een matsprijs. De vraagprijs van € 3.900.000 k.k. lijkt ons echter wel in balans met het gebodene. Wil je meer informatie over deze Funda parel in Vleuten? Kijk dan op de Funda site en bekijk ook zeker de foto’s hieronder. Ben je geïnteresseerd in nog meer luxe woningen, check zeker ook het duurste huis op Funda.

Woonboerderij Woonboerderij Woonboerderij   Woonboerderij van boven Woonboerderij Woonboerderij