Funda

Deze woonboerderij op Funda is alsof je op een filmset bent beland

funda-woonboerderij-filmset
(Foto's: Funda.nl)

We overdrijven niet graag maar de woning op huizensite Funda die we vandaag voor je uitlichten, mogen we gerust een stukje paradijs in Nederland noemen. Dit is geen gewone woning, maar een adembenemende locatie die moeiteloos de filmset van een smaakvolle film zou kunnen zijn. Kortom, zoiets kom je maar zelden op de Nederlandse woningenmarkt. Deze plek biedt een haast ongekende mate van vrijheid, ruimte en rust in een parkachtige, landelijke omgeving.

Rustieke woning als een filmset

De woning heeft als bouwjaar 1900 en als je naar binnengaat is het alsof je in een tijdmachine stapt. De authentieke sfeer van meer dan 100 jaar geleden straalt je tegemoet. Eyecatchers zijn onder andere de fantastische open haard, zichtbare balken en de hoge plafonds. Je kunt de woning moeiteloos als filmset gebruiken, voor een film die zich in de negentiende eeuw of eerder afspeelt.

De woonboerderij is bijzonder ruim en biedt alles wat je maar kunt wensen. Op de begane grond vind je een woonkamer, een woonkeuken, een bijkeuken, twee badkamers en twee slaapkamers. Vanuit de hal heb je toegang tot een slaapkamer, badkamer, de bijkeuken en de keuken.

Funda woonboerderij filmset

Vrijstaand gastenverblijf en boshut

Het vrijstaande bijgebouw is nu ingericht als mantelzorg-/gastenverblijf en heeft een royaal woongedeelte met keukenblok, een slaapkamer, en een doucheruimte op de begane grond. Boven vind je een zeer riante bergruimte. Maar je kunt het gebouw op nog veel meer manieren gebruiken, bijvoorbeeld als praktijkruimte of verhuren op Airbnb.

Verscholen in het weelderige groen staat een vrijstaande boshut met een fraaie veranda. Deze is geheel in stijl ingericht met rustieke balken, openslaande deuren en een houten vloer. En ook hier pronkt een fraaie kachel. De badkamer en het toilet bevinden zich in een aparte ruimte, waardoor deze boshut van alle gemakken is voorzien voor een aangenaam verblijf.

Prachtige en gezellige pipowagen

Op een ander fraai plekje op het uitgestrekte perceel staat een gezellige pipowagen. Gebouwd in 2018, maar in alles ademt deze wagen nostalgie. Alles klopt aan de  pipowagen, van het fraaie trapje en het balkonnetje met de fraaie lamp tot het bijzondere houtwerk bij de entree. Ook de afwerking aan de binnenzijde sluit volledig aan bij de stijl van het exterieur. Een waardevolle toevoeging aan het toch al indrukwekkende perceel.

Funda woonboerderij filmset-

Een tuin als een park

De ruime tuin, gesitueerd op het zuiden, biedt altijd een plekje in de zon of schaduw. Dankzij de vele verschillende bomen, het uitgestrekte gazon, meerdere terrassen, een fantastische vijver, en vele leuke paadjes, waan je je hier in je eigen park.

Het landschap varieert van open velden tot boompartijen, met verrassende doorkijkjes, een prachtige rozentuin en een ruime tuin op het zuiden om het plaatje compleet te maken. Een wandeling door je eigen tuin is hier een dagelijks genot, en elke dag ontdek je wel een nieuw fraai plekje.

Funda woonboerderij filmset

Uitstekende locatie

Deze droomplek ligt aan een rustige weg in het buitengebied van Heesch, met het centrum van Heesch en uitvalswegen binnen handbereik. Heesch, een van de zes kernen van de gemeente Bernheze, heeft het gemoedelijke karakter van een dorp met alle voorzieningen van een stad. Denk aan meerdere scholen, winkels, huisartsenpraktijken, apotheken, supermarkten en restaurants.

De verbindingen zijn uitstekend, met de snelwegen A50 en A59 binnen enkele minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met een busverbinding en het NS-station in Oss op fietsafstand. Aan de oostkant van Heesch begint een bosrijke omgeving met het natuurgebied De Maashorst.

Paradijselijk stukje Nederland

Dit is niet zomaar een woning; dit is een uniek stukje paradijs in Nederland. De vraagprijs is dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar valt misschien nog mee, als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Het gaat om een bedrag van net onder de twee miljoen euro, € 1.950.000 k.k. Wil je een bod uitbrengen, contact opnemen met de makelaar of meer informatie? Ga dan naar de officiële Funda pagina van deze woning.

Funda woonboerderij filmset
Funda woonboerderij filmset
Funda woonboerderij filmset
Funda woonboerderij filmset
Funda woonboerderij filmset
Funda woonboerderij filmset
Funda woonboerderij filmset