Funda

Funda-topper: idyllisch woonboerderij met eigen bos, parktuin en achterhuis

Funda nostalgische woonboerderij met eigen bos en achterhuis
(Foto: Funda)

‘De Korfstee’ is een schitterende woonboerderij in het hart van de Betuwe. Deze unieke woning die nu te koop staat op huizensite Funda is harmonieus gelegen in een betoverende parktuin. De woning is prachtig, maar de tuin is een ware verrassing, vol met intieme zitplekjes, paadjes, bloemen en heerlijke fruitbomen. Het is kortom de ideale plek om te ontspannen en het gevoel van een warm thuis te ervaren.

Charmante en historische woonboerderij

De charme van deze historische woonboerderij uit 1917 komt ook binnen in de woning tot uiting. De zichtbare spanten met nummering voegen een vleugje nostalgie toe aan de leefruimte, die zich bevindt in de voormalige deel. De openslaande deuren met hun kenmerkende halfronde vorm zorgen voor overvloedig daglicht.

Elke kamer in de boerderij is ruim en zorgvuldig ingericht, met oog voor detail. De warme tint van de tegels in de woonkamer draagt bij aan de gezelligheid, terwijl de fraai gedecoreerde tegelvloer in de woonkeuken voor een vrolijke sfeer zorgt. Een verrassend detail is de toegang naar de kelder, slim verborgen achter een kast in de leefkeuken.

Funda woonboederij met parktuin

Veelzijdige mogelijkheden

Of je nu een kantoor aan huis wilt, mantelzorg verleent of simpelweg toekomstbestendig wilt wonen, deze woonboerderij biedt eindeloze mogelijkheden. Het voorste gedeelte kan gemakkelijk worden omgevormd tot een apart woongedeelte met een eigen entree en meerdere kamers.

Aan de achterkant vinden we een sfeervolle woonkeuken, een ruime living en een flinke verdieping. Bent je een liefhebber van buitenleven? Dan is de tuin werkelijk een paradijs voor je. Bovendien biedt het praktische en geïsoleerde bijgebouw in de tuin volop ruimte om jouw hobby’s uit te oefenen of gasten te ontvangen.

Funda woonboederij met parktuin

Wonen in de Betuwe

Wonen in de Betuwe betekent genieten van prachtige fietsroutes langs de Waal, het ontdekken van gezellige dorpjes en het proeven van heerlijke streekproducten. Het plaatsje Hellouw waar de woning staat, ligt centraal in de driehoek van belangrijke snelwegen: A2, A15 en A27, waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt.

Binnen een kwartier rij je naar Gorinchem, binnen twintig minuten naar Den Bosch en binnen drie kwartier bereikt je Breda en Nijmegen. Een perfecte locatie dus, om te genieten van zowel het landelijke als het stadsleven.

Wat kost deze unieke woonboerderij?

Als dit alles je aanspreekt, is dit jouw kans om jouw droom van een landelijke woonboerderij te verwezenlijken. De vraagprijs? €1.195.000 kosten koper. Wil je meer informatie, een bod doen of contact opnemen met de makelaar? Ga dan naar de officiële Funda pagina van deze woning.

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin

Funda woonboederij met parktuin