Funda

Buitenkansje op Funda: woonboerderij voor slechts 3 ton zoekt handige klusser

funda-woonboerderij-3-ton-handige-klusser
Deze ruimtelijke woonboerderij is perfect voor de doe-het-zelver Foto's: Funda

Altijd al gedroomd van een ruime woonboerderij waar je je eigen stempel op kunt drukken? De Witte Olifant, gelegen in Vorden, is precies wat je zoekt. Met een prijskaartje van slechts 3 ton is dit gigantische pand een geweldige kans voor doe-het-zelvers die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en hun droomhuis te creëren. Laten we snel een kijkje nemen naar dit buitenkansje op Funda!

Gigantisch perceel voor creatievelingen

De boerderij is gelegen op een open perceel van 3.755 m² en heeft een gebruiksoppervlak van 250 m². Hoewel de buitenkant van het huis er nog wel prima uit ziet, heeft de binnenkant dringend behoefte aan een makeover, aangezien er in de afgelopen 40 jaar geen veranderingen zijn aangebracht.

Dit biedt een geweldige gelegenheid voor creatieve geesten om hun renovatie vaardigheden te tonen en het huis om te toveren tot een modern en prachtig gerenoveerde woonboerderij. De Witte Olifant biedt ongekende mogelijkheden om jouw droomwoning te creëren op een rustig landgoed. Met een grote tuin die naadloos overgaat in het omringende landschap, geniet je van een gevoel van vrijheid en privacy.

funda woning opknappen

Indeling van de woonboerderij

Vanuit de keuken, dat er zeer eenvoudig uitziet, heb je toegang tot de hal, waar zich ook de kelder bevindt. Aan de voorzijde van het huis vind je een zitkamer, met een gaskachel en een oude schouw. Aan de linkerkant van de woning bevinden zich de grote slaapkamer en een aangrenzende slaapkamer, beide voorzien van inbouwkasten.

Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de badkamer en het oude deel, waar je toegang hebt tot de zolder. Met dakramen kan deze ruimte worden omgetoverd tot een woon- of slaapruimte met maar liefst 110 m² aan ruimte. Beginnen jouw vingers al te kriebelen bij al deze mogelijkheden? Misschien laat jij deze woning wel lijken op de woonboerderij van Snelle!

woonkamer woonboerderij

Wonen in het prachtige Vorden

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de prachtige ligging. Omringd door rust en vrede, biedt De Witte Olifant een oase van kalmte. Vorden is een pittoreske plaats met een historisch centrum, diverse winkels en gezellige restaurants.

Bovendien is de nabijgelegen snelweg A1 gemakkelijk bereikbaar, waardoor steden als Zutphen binnen handbereik liggen. Deze woning op Funda kan je op de kop tikken voor 3 ton! Hiermee kan deze woning perfect in de lijst met woningen van maximaal 3 ton op Funda.

dubbele garage woonboerderij vorden slaapkamer renovatie funda keuken woonboerderij vorden voorkant woonboerderij renovatie