Funda

Prachtige woning op Funda volledig verstopt voor de buitenwereld

funda woning verstopt buitenwereld
Foto's: Funda

In Zwolle staat een prachtig landhuis uit 1916, dat is ontworpen door de bekende landhuis architect Theo Rueter en zelfs een gemeentelijk monument is! Op een gigantisch stuk grond staat deze woning verscholen achter de bomen, waardoor deze woning op Funda ongelooflijk veel privacy biedt. Ben jij benieuwd naar deze woning? Neem snel een kijkje!

Gigantisch perceel in Zwolle

Het huis is gelegen op een groot perceel van 1405 vierkante meter, dat is omringd door oude bomen en struiken, waardoor het huis verscholen ligt en bijna niet te zien is vanaf de straat. Dit zorgt voor veel privacy, zowel binnen als buiten het huis.

De tuin is een prachtige en rustige plek. Buiten dat het hier heel groen is, zijn er zijn twee bergingen in de achtertuin en er is zelfs een authentiek theehuisje, waar men heerlijk tot rust kan komen.

verscholen huis funda

Indeling van het huis

De begane grond beschikt over een dichte woonkeuken en twee woonkamers aan de tuinzijde. Door de hogere bouw van het huis is de tuin goed te zien zijn vanuit het huis. De woonkamers zijn daarnaast voorzien van sierlijke kachels. Ook is er voor de woonkamers een terras te vinden, waardoor de tuin gemakkelijk te bereiken is.

Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer en vier slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot een aparte kast- en wasruimte. De ruimte op deze verdieping is optimaal benut door de ingebouwde kasten. Als dit niet genoeg is om al je spullen in op te bergen, is er vanaf de overloop ook nog een bergzolder te bereiken in deze mooie woning.

entree verstopt huis

Wonen in Zwolle

Het huis is bovendien centraal gelegen in Zwolle en dicht bij het station, winkels, horeca, theater, een bioscoop en scholen. Alles wat je nodig zult hebben is hier binnen handbereik is. Ook het Prins Clauspark is in de buurt van de woning. Door dit park kan je een heerlijke wandeling maken. Dit huis op Funda is zeker een bezichtiging waard voor iedereen die op zoek is naar een uniek en historisch huis in het centrum van Zwolle.

woning zwolle

theehuisje tuin

living funda zwolle

terras tuin zwolle

badkamer verscholen huis

authentiek huis zwolle

tuin funda zwolle