Living

Uniek huis met eigen snackmuur te koop op Funda

funda_haarlem_snackmuur

Funda is de plek voor de meest bijzondere ontdekkingen. Van de dikste penthouses tot unieke lofts. Elke week is Manly voor jullie op zoek naar de vetste huizen. Deze week kwamen we een wel heel bijzonder stulpje tegen. Een prachtig huis in Haarlem met een eigen snackmuur voor jouw frituurmomentjes.

Funda ontdekking – huis met snackmuur

Je denkt wellicht niet meteen aan een snackmuur als detail voor jouw droomhuis. Als je dit huis ziet denk je daar voortaan anders over. Het is een prachtig pareltje van 105 vierkante meter en staat in het gezellige Haarlem. Dit is het type huis dat enorm verrast zodra je binnen kijkt. Daarom nemen we jullie even mee voor een rondleiding.

Het huis staat te koop voor 470.00 euro. Geen zacht prijsje, vooral als je bedenkt dat dit neerkomt op 4.476 euro pér vierkante meter. Als je binnen kijkt snap je echter meteen waarom dit prijskaartje om de nek van dit huis hangt. Het huis is ooit een ‘Friterie’ geweest en heeft daardoor een prachtig detail, een unieke eigen snackmuur.

funda_snackmuur

Het huis heeft een verrassende indeling. Denk aan een ingedeelde 4-kamer benedenwoning met een patio tuin en berging. Het is een prachtige woning die geschikt is voor thuiswerken. Het huis heeft namelijk een trendy werkkamer aan de voorzijde van het huis. Vanaf nu wil je echt nooit meer naar kantoor.

Het huis is creatief ingericht en is perfect voor een jong stel of gezin. De sfeer is licht en je hebt veel ruimte door het gelijkvloers wonen. Daarnaast kun je het appartement op loopafstand vinden van het centrum van het bruisende Haarlem. Zin in rust? Dan fiets je zo naar het strand.

Wij zijn officieel verkocht. Nu het huis nog. Een droomhuis inclusief snackmuur, wat wil een man nog meer? Je kunt alle details hier op Funda vinden. Nodig je ons wel even uit voor een goede borrel inclusief snacks?

funda_snackmuur1

funda_droomhuis

funda_haarlem_badkamer

funda_haarlem1

funda_haarlem2

funda_haarlem2

funda_haarlem3

funda_haarlem4