Funda

Royale Funda woning met eigen sauna zoekt een nieuwe eigenaar

funda woning sauna rotterdam
Foto: Funda

Wij hebben weer een nieuwe Funda-parel gevonden voor jou! In de luxe Rotterdamse wijk Kralingen staat een royale woning te wachten op een nieuwe eigenaar. Kan jij deze woning uit zijn lijden verlossen door het te kopen? Dan kan krijg je er in ruil ook nog een prachtige woning met gigantische tuin en een eigen sauna voor terug! Laten we snel een kijkje nemen.

Leven in luxe Rotterdamse woning

Je voelt meteen al de luxe van het huis wanneer je de ruime ontvangsthal met een indrukwekkend trappenhuis binnenstapt. Naast een mooie woonkamer, heb je ook een riante eetkamer, die eigenlijk als een soort van woonkeuken fungeert. Aan deze woonkeuken heb je een serre vastzitten, met openslaande deuren naar het terras.

Als je van koken houdt, is dit huis ook perfect. Naast dat deze gigantische keuken voorzien is van verschillende ovens, kan je er ook nog een open haard vinden. Wie wilt dat nou niet; je open haard aanzetten terwijl je aan het koken bent?

funda woning rotterdam

Luxe master bedroom

Als je via het trappenhuis naar de eerste verdieping gaat, vind je onder andere de master bedroom. Een mooiere slaapkamer kan je je bijna niet voorstellen. Naast dat je een ensuite badkamer hebt in deze slaapkamer, geeft deze grote slaapkamer toegang tot een balkon en twee erkers.

In de badkamer op deze verdieping heb je een mooi vrijstaand ligbad en vloerverwarming. Wel zo lekker als je in de winter vanuit een warme douche op een warme vloer kan stappen. Daarnaast is in deze badkamer ook een sauna te vinden. Na het zweten kan je via de opgewarmde vloer zo de inloopdouche inlopen, wat een luxe!

luxe badkamer rotterdam

Veel slaapkamers en gigantische tuin

Op de tweede verdieping zijn er meerdere slaapkamers, waardoor dit gigantische huis in Rotterdam maar liefst 8 slaapkamers heeft. Jouw uit de hand gelopen kinderplannen zijn dus geen probleem in deze woning! Verder heb je bij deze prachtwoning nog een professionele wijnkelder en een gigantische tuin.

In deze tuin is ook nog een speciaal verblijf met eigen keuken. Als jij je vrienden over de vloer hebt, en je wilt je 8 slaapkamers niet opgeven, kun je ze mooi wegstoppen in de tuin. Op deze manier kan iedereen van hun privacy genieten. Daarnaast heb je hier ook een heerlijke overdekte zitplaats staan, waar jij gezellig kunt zitten!

royale rotterdamse woning

Mooi wonen in Rotterdam

Deze woning staat in Kralingen, een luxe wijk naast het centrum van Rotterdam. Vanuit Kralingen ben je met enkele minuten lopen bij de Kralingse Plas, een gigantisch meer met een strand en veel grasveldjes. Hier kan je heerlijk wandelen en in de zomer gezellig barbecueën! Ben jij de volgende eigenaar van dit prachthuis op Funda?

prachtig trappenhuis funda

woonkamer rotterdam kralingen

royale woning funda rotterdam

grote tuin rotterdam

terras rotterdam funda