Living

Funda parel: trek je terug uit de massa in deze voordelige vrijstaande woning

vrijstaande woning Holten Funda
Foto: Funda

Onze Funda-parel van vandaag is een vrijstaande woning voor de echte liefhebbers van weids wonen. Nederland is dan wel een dichtbevolkt land, maar er zijn gelukkig nog altijd wel een paar prachtige woonplekken waar je kunt genieten van rust en ruimte. Zoals het buitengebied van Holten in Overijssel,  dat is omgeven door prachtige natuurgebieden.

Wijds wonen in een coulissen landschap

Een ruime woning op een enorm perceel, met daaromheen het karakteristieke coulissen landschap – je mag het ook spellen als coulisselandschap – waar deze streek bekend om staat, volop ruimte, stilte en privacy: daarmee onderscheidt deze Funda-parel zich.

Dit is nog een van de weinige streken waar je er nog in overvloed van rust, ruimte en de natuur kunt genieten. Het bekende natuurgebied de Sallandse Heuvelrug is vlakbij. De nabijgelegen minder bekende gebieden de Borkeld en de Beusenberg zijn minsten net zo mooi.

vrijstaande woning Holten Funda

Trek je terug uit de massa in deze woning met rust, ruimte en privacy in overvloed

Dan de woning zelf; deze ligt in het buurtschap Borkeld, dat ligt in het buitengebied van de gemeente Holten. De dichtstbijzijnde grote plaats is Almelo, op een klein half uurtje met de auto. Het bouwjaar van het huis is 1957. De vrijstaande woning staat op een enorm kavel van 6.740 vierkante meter. Bij de woning bevindt zich een vrijstaande stenen garage die plaats biedt aan 1 auto.

vrijstaande woning Holten Funda

Wat is de indeling van de woning?

De woning zelf bestaat uit twee woonlagen. De begane grond bestaat uit een hal, bijkeuken, toilet, keuken en woonkamer met open haard. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, alle drie voorzien van knieschotten, en de badkamer. De woning is voorzien van een authentiek zadeldak met pannen.

Op het perceel bevindt zich naast de genoemde garage ook een berging en een kleine aardappelkelder. Er is ook een kelder onder het huis. Nog meer opbergruimte heb je op de zolder van de garage.

Wat kost deze parel in het prachtige buitengebied van Holten?

De prijs van deze vrijstaande woning zal je verbazen. De woning en het enorme perceel zijn van jou voor nog geen 6 ton. Om precies te zijn is de vraagprijs € 599.500 k.k. Daarbij wel de opmerking dat een investering in duurzaamheid verstandig is. De woning heeft namelijk energielabel E. Is je interesse gewekt, kijk dan op de officiële Funda-site voor meer informatie.

vrijstaande woning Holten Funda

Nog meer Fundaparels

Wil je nog meer woningen met veel ruimte eromheen bekijken? Ook de eerder uitgelichte ruime villa met een ongekend groot stuk grond staat nog te koop. Dat geldt ook voor deze prachtige woonboerderij met extreem grote tuin.

rijstaande woning Holten Funda rijstaande woning Holten Funda rijstaande woning Holten Funda rijstaande woning Holten Funda rijstaande woning Holten Funda