Funda

Splinternieuwe vrijstaande villa in modern design op Funda

funda-vrijstaande-villa-limburg
Foto's: Funda

Heb je altijd al in een luxe villa willen wonen, maar heb je geen miljoenenbudget? In het plaatsje Koningsbosch in Limburg kun je voor 650.000 euro (vrij op naam) eigenaar worden van een hypermoderne, vrijstaande villa.  Voor dat geld heb je een splinternieuwe en luxe woning met veel aandacht voor zowel modern design als duurzaamheid.

Geniet zowel van de natuur als van de nabijheid van steden

Koningsbosch is een dorp met ongeveer 1500 inwoners dat onder de Limburgse gemeente Echt-Susteren valt. Met de auto ben je  binnen 15 minuten in Sittard en in zo’n 25 minuten in Roermond. Je geniet er dus zowel van de bosrijke omgeving als van de nabijheid van interessante steden.

Esthetisch gezien gaat het om een villa van topniveau. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de buitenkant: bij de bouw was er veel aandacht voor duurzaamheid. Dit houdt onder andere zelfvoorziening van de energiebehoeften in. Het mooie is verder dat energiebesparende maatregelen zoals woningisolatie vanaf het begin geïntegreerd zijn in de woning. De maandelijkse energielasten beperk je zo tot een minimum.

Funda vrijstaande villa

De indeling van de luxe villa

Loop je naar binnen, dan kom je eerst in de ontvangsthal met de meterkast, een hangend toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. De hal biedt ook toegang naar de inpandige garage en de L-vormige woonruimte van ca. 46 m².

De woonkamer is rondom voorzien van raampartijen. De keuken zit aan de voorzijde van de woning. Daarnaast heb je nog een multifunctionele ruimte aansluitend aan de woonkamer. Deze kun je eigen inzicht indelen als studiekamer, thuiskantoor, speelkamer et cetera.

Vier slaapkamers en een luxe badkamer

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers.  De master bedroom is 23 m² groot en heeft een en suite badkamer. De tweede slaapkamer van ca. 12 m² biedt toegang tot een ruim balkon. De derde en vierde slaapkamer meten ca. 9,5 m².

De ruime en luxe badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Dan is er op de eerste verdieping nog een toilet met fonteintje en een technische ruimte, voor bijvoorbeeld een wasmachine-droger installatie.

Funda vrijstaande villa

Buitenkansje voor de liefhebber van moderne design villa’s

Het luxe villa project in Koningsbosch bestaat uit 45 woningen. Een buitenkansje als je graag in een fantastische vrijstaande villa wilt wonen voor een redelijke prijs, die ook nog eens voldoet aan alle duurzaamheid eisen van deze tijd.

Is een moderne villa in Koningsbosch iets voor jou, bekijk dan alle gegevens van dit project op de officiële Funda site. Daar vind je ook de contactgegevens van de makelaar.  Wil je liever een woning met meer historie? Dan is dit voormalig klooster waarschijnlijk meer iets voor jou. Of wellicht dit grachtenpand in Amsterdam, dat overigens wel in een behoorlijk hogere prijsklasse valt.

Funda vrijstaande villa Funda vrijstaande villa Funda vrijstaande villa