funda
Funda

Dit vrijstaande woonhuis met enorm perceel is perfect voor klussers

Als je gehecht bent aan ruimte, maar toch in de buurt van een dorp wil wonen, dan is dit vrijstaande woonhuis op Funda is een parel dat middenin een weiland is te vinden. Dit eenzame stulpje heeft wat liefde nodig, maar achter de robuuste muren is een hoop charme te vinden. We trappen het gas in richting Wageningen voor een bezichtiging, want dit optrekje kan niet wachten om nieuwe bewoners te ontvangen.

Stulpje op een riant perceel

In de advertentie op Funda staat te lezen dat dit vrijstaande woonhuis een bijzondere en fraai gelegen woning is, en dat het een unieke kans is voor mensen die graag ‘buiten willen wonen’, maar toch dichtbij de bebouwde kom willen zijn. Dit huis dient volledig gemoderniseerd en gerenoveerd te worden, maar net zoals bij een bungalow voor opknappers hebben nieuwe bewoners met een hoop liefde en een paar werkhandschoenen dit pareltje zo opgepoetst.

Dit huis heeft een woonoppervlakte van 139 m², en staat op een gigantisch perceel van 14.570 m², ruimte zat voor een uitgebreide ochtendwandeling op eigen terrein dus. Deze woning is rond 1903 gebouwd, dus de muren ademen historie, al mag er wel wat isolatie tussen en een likje verf op. De 5 slaapkamers zijn riant, en één van de kamers geeft toegang tot de kelder van het huis.

787 2160

Vrijstaande woning op Funda

Doordat deze woning midden in een weiland staat is er een hoge mate van privacy. Het huis is verder omringd door bomen, maar er is genoeg ruimte om het huis om op elk moment van de dag te kunnen genieten van de zon. De bijgebouwen van dit optrekje kunnen fungeren als garage, hobbyruimte, of gastenverblijf. Ook deze gebouwen hebben wat extra zorg nodig. Dit stulpje heeft energielabel G, dus zal volledig geïsoleerd moeten worden.

Dit vrijstaande woonhuis is voorzien van twee keukens en twee badkamers, verwarming en het warme water is mogelijk door middel van een HR combiketel die in 2019 is geplaatst. Verder is er uiteraard een keuken aanwezig, en een bijkeuken die voor mensen met twee rechterhanden makkelijk kan worden opgeknapt. Dit ruwe pareltje op Funda kost €895.000. Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van Funda.

592 2160

603 2160

612 2160

620 2160

614 2160

624 2160

688 2160