Funda

Dit betoverende landhuis op Funda komt rechtstreeks uit een sprookje

funda-vrijstaand-landhuis-sprookje
Foto's: Funda

Wij hebben op Funda een betoverend landhuis genaamd ‘Schouwenhoek’ gevonden. Dit is een prachtig gerenoveerd vrijstaand landhuis met een rietgedekte kap wat direct uit een sprookje kan komen! Gelegen op een gigantisch perceel van 5.069 m² eigen grond, biedt dit monumentale pand een perfecte combinatie van historische charme en hedendaags comfort. Neem snel een kijkje naar dit prachtige huis in Wassenaar.

Een historisch meesterwerk

Gebouwd in 1917 en in 2017 uitgebreid gerenoveerd, heeft Schouwenhoek zijn prachtige historische karakter behouden. Als een Rijksmonumentale villa met invloeden van Engelse, Duitse en Indische architectuur, is het huis een waar kunstwerk. Maar ook onder het huis is het een groot feest. Via de hal bereik je het souterrain, waar je vijf kelderruimtes vindt, ideaal voor een grote wijnopslag!

De leefruimtes van dit huis zijn perfect ontworpen voor comfortabel wonen en entertainment. De eetkamer staat in open verbinding met de ruime woonkamer en moderne leefkeuken. De eetkamer biedt een prachtig uitzicht op de fraai aangelegde tuin en heeft toegang tot een groot terras. De woonkamer is royaal ingedeeld, met openslaande deuren naar het terras.

villa schouwenhoek wassenaar

Veel leefruimte en een prachtige tuin

De ruime en lichte leefkeuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. De landelijke stijl, met witte fronten en een zwart composiet werkblad, creëert een tijdloze uitstraling. Het prachtige gekleurde glas-in-lood raam voegt een vleugje karakter toe aan deze keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, twee werkkamers, drie moderne badkamers en een apart toilet.

De hoofdslaapkamer beschikt over een kleedruimte en een complete badkamer. De tweede verdieping biedt nog meer ruimte, met twee grote slaapkamers, een vierde badkamer, een centrale ruimte en een aparte wasruimte. De tuin is een oase van rust en privacy. Met voldoende ruimte om een zwembad te plaatsen, biedt het een scala aan mogelijkheden. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voor vijf auto’s.

villa met grote tuin

Leven in Wassenaar

De duurste huizen op Funda zijn vaak te vinden in de omgeving van Wassenaar. Geen verrassing dat je hier dus prima kan vertoeven en kan genieten van veel rust en natuur. De prijs van deze woning op Funda mag dan wel € 4.750.000 zijn, maar met acht slaapkamers, vier badkamers en grote leefruimtes is dit echt een familiehuis waar je kunt genieten van het goede leven!

villa in wassenaar woonkamer villa wassenaar grote living wassenaar keuken villa wassenaar prachtige badkamer villa funda