Funda

Dit voormalige zwembad op Funda is omgetoverd tot toffe bungalow

funda voormalige zwembad bungalow
Foto's: Funda

Kan je het voorstellen? Je hebt visite over de vloer en je verteld aan ze dat je huis vroeger een zwembad is geweest voor het klooster naast de deur. Weinig mensen zullen je geloven, maar toch is het waar! Maar hoe ziet deze verbouwde bungalow in Hengelo er eigenlijk uit? Laten we snel een kijkje nemen naar deze merkwaardige woning op Funda!

Wonen in een voormalig zwembad

Laat je niet misleiden door het vroegere gebruik van dit huis, want nu is het een prachtige bungalow met vijf ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. Wanneer je binnenkomt, valt direct op dat het huis een bijzonder knusse uitstraling heeft. Vanuit de gezellige woonkamer heb je heerlijk uitzicht over de grote tuin.

In deze woonkamer heb je een prachtig gerenoveerde keuken en is er een speciaal hoekje waarin je rustig kunt werken, maar toch verbonden blijft met de mensen in de woning. Daarnaast zijn er meerdere zithoekjes gecreëerd in het huis, waardoor jij gezellig kunt zitten met je familie of vrienden!

bungalow hengelo

Prachtige tuin

Een ander hoogtepunt van dit huis is de grote tuin, waarin je onder andere een trampoline kan vinden. Verder staat er nog een schuur voor al je tuingereedschap, maar ook een ruime kweekkas waar je je eigen groenten en kruiden kunt verbouwen.

Daarnaast is er onder de woning ook nog een ruime kelder aanwezig, dat ideaal is als opslagruimte voor al je spullen! Als dat nog niet genoeg was, zijn er maar liefst dertig zonnepanelen op het dak van de woning te vinden, waardoor dit een erg energiezuinig huis is!

gigantische tuin bungalow funda

Wonen in het prachtige Hengelo

Het leven in Hengelo wordt door velen beschreven als rustig. De stad ligt in de provincie Overijssel, wat beschikt over een prachtige natuur. Is de provincie perfect wanneer je van wandelen of fietsen houdt. Desalniettemin biedt Hengelo ook genoeg voordelen van het leven in een stad. Zo zijn er in Hengelo zelf verschillende leuke activiteiten te vinden, zoals het bezoeken van gezellige cafés.

Daarnaast is Hengelo dicht bij de grote stad Enschede, waarin nog veel meer winkels en leuke activiteiten te ondernemen zijn. Bovendien ligt Hengelo dicht bij de grens met Duitsland, waardoor je gemakkelijk even heen en weer kan naar onze Oosterburen! Is dit huisje op Funda binnen kort van jou?

gerenoveerd zwembad funda

gezellige bungalow funda

zwembad klooster funda

omgetoverd zwembad funda

woning hengelo