Funda

Gevonden op Funda: Voormalig klooster met goddelijk veel ruimte

Funda

Als je het dorpje Teteringen altijd al een hemelse plek hebt gevonden, en er op stand wil wonen, dan heeft huizenwebsite Funda een gigantisch huis gevonden waar je al die tijd voor hebt gebeden. Dit voormalig klooster staat op een perceel dat groot genoeg is voor een wandeling waarbij je al je zonden kunt overdenken. Dit landhuis is zeker de moeite waard om te bezichtigen, dus gaven we onze navigatie de opdracht om Laanzicht 60 in het kerkdorpje op te zoeken.

Landhuis met vijftien slaapkamers

Dit landhuis op Funda is een voormalig klooster dat in 1798 is gebouwd, en is in 2015 compleet verbouwd tot woonhuis. We kunnen alvast verklappen dat deze woning geschikt is voor iedereen die van rust, ontspanning en ruimte houdt. Het woonoppervlakte van 1.487 m² omvat 15 slaapkamers, dus het huis kan ook worden omgetoverd tot een bed and breakfast. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om twee weken lang elke nacht in een andere kamer te slapen, die keus maak je uiteraard zelf.

Het huis heeft vier woonruimtes, die rechts en links van de villa zijn verdeeld. De originele staat van het huis is behouden, zoals het hoge plafond met ornamenten. Alle woonruimtes zijn voorzien van vaste kasten en er is een schouw aanwezig voor gezellige avonden. De overdekte entree met dubbele voordeur geeft de bezoeker een overweldigend gevoel. Dat zagen we eerder bij een rietgedekte villa.

312 2160

Funda landhuis met bijgebouwen en bioscoop

Op de eerste verdieping vinden we slaapkamers, waarvan de ruime masterbedroom een eigen badkamer heeft, en toegang tot een royaal dakterras. Er zijn meerdere keukens in de villa aanwezig, evenals meerdere badkamers. De tweede verdieping heeft een woonoppervlakte van 220 m², dus aan ruimte geen gebrek. Er is een gastenverblijf dat voorzien is van een eigen keuken, woonkamer en badkamer.

De villa staat op een perceel van maar liefst 30.916 m², en is dus omgeven door natuur en eeuwenoude bomen. Op het perceel is een verwarmde zwemspa aanwezig, en zijn er multifunctionele bijgebouwen aanwezig die worden gebruikt als sportruimte, bioscoop en garage. In dit geval zeggen foto’s meer dan woorden, dus check ze hieronder. Voor meer foto’s kijk je op de website van Funda, daar kun je ook meer informatie vinden over dit pand, en de vraagprijs van 4 miljoen euro.

355 2160

313 2160

318 2160

316 2160

320 2160

324 2160

358 2160

353 2160