Funda

Op Funda scoor je nu een eigen voetbalkantine voor €129.000

Funda voetbalkantine Enschede
(Foto: Fundainbusiness.nl)

Heb je altijd al hebt gedroomd van je eigen voetbalkantine, yogastudio of repetitieruimte voor je band? Dan is dit jouw kans. Op Funda staat nu een uniek stukje vastgoed te koop in Enschede met eindeloze mogelijkheden. Funda is namelijk een stuk meer dan enkel en alleen rijtjeshuizen en bijzondere villa’s. Laten we een kijkje nemen in dit veelzijdige complex.

Prima locatie: wereld aan mogelijkheden

Locatie is belangrijk, dat is het mantra van iedere makelaar. Wat dat betreft zit je goed met dit pand uit bouwjaar 1970,  gelegen aan de hoek van de toegangsweg van sportpark ‘Bultserve Enschede – Glanerbrug’ en de belangrijke straat naar de dorpskern van Glanerbrug.

Maar het mooiste van dit pand is dat het eindeloze mogelijkheden biedt. Het complex bestaat uit meerdere behandelruimtes, een ruime zaal met een volledig uitgeruste bar en keuken, opslagmogelijkheden en zelfs een koelcel. Dat betekent dat je niet alleen een voetbalkantine kunt runnen, maar ook yogalessen geven, muziek maken, kookcursussen organiseren en nog veel meer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en een ruimte creëren die echt bij je past.

Funda voetbalkantine Enschede

Hoe het zit met de grond?

Soms kan bij de aankoop van vastgoed de grond een knelpunt zijn. Dat is hier niet het geval, het pand komt met afhankelijk recht van opstal. Nu weet waarschijnlijk niet iedereen wat dat betekent, dus we leggen het even kort uit: het betekent dat je het pand bezit en kunt gebruiken, maar de grond zelf wordt gehuurd van de gemeente, in dit geval Enschede. Het gaat om een jaarlijkse huur van € 2.229,98. De gehuurde grond is trouwens inclusief parkeerplaatsen en fietsenstalling.

Bereikbaarheid en parkeerplekken

Een groot pluspunt is verder het ruime aantal parkeerplaatsen aan de voorkant van het pand en ruime parkeermogelijkheden in de buurt. Gratis parkeren is dus geen probleem, en dat is toch wel erg handig voor je bezoekers. Over bezoekers gesproken, ook de bereikbaarheid is top. Dat geldt niet alleen voor wie met de auto komt, maar ook voor het openbaar vervoer. NS Station Glanerburg zit op loopafstand.

Funda voetbalkantine Enschede

Jouw toekomstige eigen voetbalkantine?

Samen met je vrienden bier drinken in de kantine tot hoe laat je wil: jij bent immers zelf degene die het licht uitdoet. Stel je voor, je eigen voetbalkantine, maar ook een kaartclub, muziekrepetitieruimte et cetera hoort tot de mogelijkheden: de keuze is aan jou.

Volgens het bestemmingsplan heeft het complex de bestemming ‘sport’ en ‘cultuur en ontspanning’ dus daar kun je veel kanten mee op. Het is wel aan te raden even met de gemeente Enschede contact op te nemen, als je het pand wilt gaan kopen. Om zeker te weten dat je met de gemeente op één lijn zit wat betreft de bestemming van het pand.

De verlaagde vraagprijs van dit unieke complex

Goed nieuws voor potentiële kopers. Met een prijskaartje van €129.000 k.k. is dit jouw kans om in de wereld van sport, cultuur en ontspanning te stappen. Dat is een fikse verlaging, want de oorspronkelijke vraagprijs was € 158.000 k.k. Een korting van € 29.000 euro dus. Geld dat je in je zak houdt en dus bijvoorbeeld kunt gebruiken om de inrichting van het pand helemaal naar je zin te maken. Heb je serieuze interesse, neem dan contact op met de makelaar. Dat kan via de officiële Funda pagina van dit pand.

Funda voetbalkantine Enschede
Funda voetbalkantine Enschede
Funda voetbalkantine Enschede
Funda voetbalkantine Enschede
Funda voetbalkantine Enschede
Funda voetbalkantine Enschede