Living

Funda find: vrijstaande villa met 14-kamer tellend pension in Noordwijk

Funda parel - villa pension Noordwijk
Foto: Funda

Op Funda doen we de mooiste ontdekkingen. De woning die we vandaag in het zonnetje zetten is al verkocht, maar is simpelweg te bijzonder om niet te delen. Onze nieuwste Funda parel is een pand dat bestaat uit een royaal woonhuis met een aangebouwd pension.

Vrijstaande villa met pension van 14 kamers

Wat maakt onze Funda ontdekking nu zo bijzonder? Voor de schappelijke prijs van net geen anderhalf miljoen euro kon je eigenaar worden van een royale vrijstaande villa met een pension van 14 kamers. Daar hoort ook nog eens een flink stuk parkeerterrein bij.

De inhoud van het gehele complex is een enorme 1748 kubieke meter. Ook de lap grond waar het complex op staat in kustplaats Noordwijk is niet misselijk: 465 vierkante meter.

Funda parel - villa pension Noordwijk

Meerdere bestemmingen mogelijk

Je kunt in dit gebouw je eigen pension runnen of een variant daarvan, zoals Bed en Breakfast of een andere bestemming op het gebied van kamerverhuur. De woning en het pension zijn beide goed onderhouden, dus als  nieuwe eigenaar kun je er zonder al te veel kluswerkzaamheden in.

Het pand staat op een toplocatie

De locatie van onze Funda parel, aan de Oude Zeeweg in Noordwijk is top. Noordwijk zelf is al een geliefde bestemming voor vakantiegangers en dagjesmensen, en in de omgeving zijn nog veel meer leuke plaatsen te bezoeken, bijvoorbeeld Noordwijkerhout en Katwijk aan Zee.

Je zit er ook gunstig ten opzichte van de drie grootste Nederlandse steden: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn allemaal uitstekend bereikbaar. Voor buitenlandse bezoekers is het pand ook prima gelegen: Schiphol is een half uurtje rijden en Rotterdam The Hague Airport zelfs maar tien minuten.

De indeling van dit fraaie en ruime pand

Het pension bestaat naast 12 kamers uit een grote zaal, die je als eetgelegenheid of vergaderzaal zou kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er nog enkele karakteristieke erkers die je als gezellige zithoekjes kunt indelen.

Het pension is verbonden met het privégedeelte. De privéwoning is ingedeeld in drie slaapkamers, twee badkamers, een horecakeuken, een bijkeuken en een ruime woonkamer met een schouw. Vanuit de woonkamer stap je via de openslaande deuren direct in de achtertuin.

Funda parel - villa pension Noordwijk

Nog meer Funda parels

Zo’n prachtig complex komt natuurlijk niet zo vaak op de markt. Anderhalf miljoen – om precies te zijn gaat het om 1.495.00 euro, kosten koper – kan natuurlijk lang niet iedereen zomaar op tafel leggen, maar ons lijkt het een mooi prijsje voor zo’n bijzonder en royaal pand. Kijk voor meer informatie op Funda en check ook zeker de foto’s hieronder.

Zoals gezegd is dit pand met pension helaas al verkocht, maar op onze vorige Funda parels, een droomvilla met sauna en mancave en een turnkey moderne villa kun je nog wel een bod uitbrengen.

Funda parel - villa pension Noordwijk

Funda parel - villa pension Noordwijk

Funda parel - villa pension Noordwijk

Funda parel - villa pension Noordwijk