Funda

Deze Funda villa ademt stijlvol minimalistisch Japans design

funda-villa-minimalistisch-japans-design
Foto's: Funda

Wij hebben op Funda een hele mooie villa gevonden. Geïnspireerd door minimalistisch Japans design, is deze woning een echt meesterwerk. Met aandacht voor licht en ruimte zal dit vast voor een geweldige woonervaring zorgen. Laten we eens een kijkje nemen naar deze prachtige villa in Bergen.

Een verbinding met de natuur

Het huis is ontworpen om over te gaan in de buitenwereld. Dankzij de grote ramen en schuifdeuren is er een verbinding tussen binnen- en buitenleven, waarbij het natuurlijke licht de kamers overspoelt. Vanuit elke hoek van het huis is er een prachtig uitzicht op de achtertuin wat tevens de ideale plek is om te genieten van de ochtendzon.

De tuin is omheind door een groot bos, waardoor je kan genieten van veel rust en privacy. In de tuin is een zwembad, een prachtig terras en een bijgebouw te vinden. Deze rust zal je ook houden als je binnen bent, aangezien het interieur zachte en neutrale tinten heeft.

keuken met uitzicht tuin

Indeling van de Japanse villa

Als je van koken houdt, is dit een perfect huis voor jou. De prachtige designkeuken straalt namelijk veel elegantie uit! De zithoek in de keuken voegt ook nog eens een huiselijk gevoel toe aan de ruimte, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van heerlijke maaltijden. Ook kan dit een gezellig hoekje zijn om te kletsen met iemand die aan het koken is! Ook zijn er in het huis nog twee werkkamers met mooi uitzicht op de tuin te vinden.

Het hart van het huis wordt gevormd door de riante woonkamer met hoge openslaande deuren naar de tuin. Aan de linkerkant bevinden zich drie slaapkamers met uitzicht op de zijtuin. Deze slaapkamers delen een eigen badkamer. De grote master bedroom grenst aan de achtertuin. In deze kamer is er een luxe inloopkast en een badkamer met een bad en tweepersoons douche te vinden.

woonkamer met uitzicht

Wonen in Bergen

Bergen is een gezellig dorp waar veel leuke restaurantjes te vinden zijn. Daarnaast ben je ook omringd door natuur. Zo is het strand met de fiets te bereiken en ben je omringd door bossen. Ook is Alkmaar dicht bij, waar je leuk kunt stappen! Dit huis op Funda kost je zo’n € 4.295.000.

funda dubbele garage villa bergen minimalistische entreehal funda minimalistische villa slaapkamer villa bergen achtertuin villa bergen