Funda

Ruime villa met ongekend groot stuk grond te koop op Funda

funda villa enorm stuk grond

Wij hebben op huizenwebsite Funda een groot huis gevonden op een gigantisch stuk grond. Deze woning die gelegen is in de Veluwe heeft wel een beetje aandacht en liefde nodig, maar als jij dit er voor over hebt, kan je deze villa omtoveren tot een prachthuis. Ben jij binnenkort de eigenaar van dit huis met bizar lap grond?

Groot huis met veel lichtinval

Dit huis heeft een prachtige woonkamer met grote ramen, die veel lichtinval bieden. Door deze grote ramen heb je ook nog eens prachtig uitzicht op het grote perceel. Naast deze grote woonkamer is er ook nog een woonkeuken die leidt naar een eetkamer.

In het souterrain bevinden zich een keuken, badkamer en twee slaapkamers. Dit biedt extra ruimte voor activiteiten of als slaapplek voor gasten. Het huis biedt dus veel ruimte en licht, wat het een aangename en comfortabele plek maakt om te wonen.

ruime villa met groot stuk grond funda

Gigantisch stuk grond

Deze stuk grond heeft een groot oppervlakte van circa 4 hectare en is voorzien van verschillende gebouwen. Zo is er een chalet op het terrein, dat geschikt is voor recreatie of als extra woonruimte. Het chalet heeft een oppervlakte van 82 m² en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Verder is er ook een schuur met vier paardenstallen op het terrein. Tot slot is er ook een overdekt terras, waar mensen kunnen genieten van het buitenleven, zonder last te hebben van de weersomstandigheden. Het terrein biedt dus veel ruimte en mogelijkheden voor diverse activiteiten en bezigheden. Wellicht dat jij nog een grote sportschool op het terrein bouwt?

villa enorm perceel funda

Perfecte locatie op de Veluwe

Dit huis staat midden op de Veluwe, een groot natuurgebied in Gelderland. Het leven op de Veluwe kan erg aantrekkelijk zijn voor mensen die van rust, natuur en ruimte houden. Het gebied is bekend om zijn bossen, rivieren en meren en biedt veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen.

Er zijn ook diverse dorpen en steden op de Veluwe. Deze plaatsen hebben vaak een rustige en dorpse sfeer en zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals winkels en scholen. Als je op de Veluwe gaat wonen kun je dus genieten van de rust en de natuur om je heen, terwijl je toch dicht bij de bewoonde wereld woont! Voor deze villa op Funda moet je zo’n 1,9 miljoen over hebben.

villa met paardenstal op funda

villa met ruim stuk grond funda

groot huis met riant perceel op funda

funda villa enorm stuk grond 5

villa met extra chalet

ruime villa met groot stuk grond funda

grote villa met absurde tuin funda