Funda

Funa topper: vorstelijke villa met levensgroot schaakbord en giga-perceel

funda-villa-buytenplaets-amsteldyck
(Foto's Funda)

Stel je voor: een weelderige villa, genesteld in een groene oase van maar liefst 17.650 m² aan de oevers van de Amstel. We hebben het over Buytenplaets Amsteldyck, een architecturaal meesterwerk dat in 2002 tot leven kwam, en waar luxe, comfort en vakmanschap vanaf spatten. Deze unieke woning staat nu te koop op Funda, maar zoals je waarschijnlijk al vermoed hangt er een stevig prijskaartje aan.

Een meesterwerk van een villa met een overvloed aan voorzieningen

Dit huis, inclusief bijhuis, is het resultaat van een zorgvuldig ontwerp dat volledig is afgestemd op de omgeving. De Amstel en omgeving vormt het paradijselijke decor. Door slim gebruik van de eigenschappen van het terrein zijn zichtlijnen gecreëerd die een adembenemend uitzicht op zowel de eigen parktuin als de rivier bieden. Het huis is verhoogd gebouwd zodat je er optimaal van het uitzicht geniet.

De villa strekt zich uit over een woonoppervlakte van maar liefst 674 m² en herbergt 10 weelderig vormgegeven kamers. Met 4 badkamers, een wijnkelder, een gym en een compleet wellness gedeelte inclusief een binnenzwembad, is dit huis een vorstelijk toevluchtsoord van comfort en ontspanning. Er is zelfs een kantoor met een eigen ingang, wat het ideaal maakt voor wie werk en privé in stijl wil scheiden. Hou je van denksport? In de tuin bevindt zich een reusachtig schaakspel.

villa vorstelijke tuin amstelEen privé park als groene oase van rust en ruimte

Het onderscheidende kenmerk van dit landgoed is de uitgestrektheid van het perceel van 17.650 m² en hoe het is omgevormd tot een privé park van weelderig groen en serene rust. Het gevoel van een historische buitenplaats wordt versterkt door de aanwezigheid van een steiger aan de oever van de Amstel. Perfect voor een boot, waardoor buitenleven nog meer een integraal onderdeel wordt van dit unieke geheel.

Oase van rust, maar toch nabij grootsteedse voorzieningen

Wat dit huis nog aantrekkelijker maakt, is de locatie. Te midden van het groen aan de oevers van de Amstel, ben je toch binnen handbereik van Amsterdam. De woning ligt in Nes Aan de Amstel, een buurtgemeenschap van ongeveer 1.000 inwoners, onderdeel van de gemeente Amstelveen.

villa vorstelijke tuin amstel

Unieke gelegenheid om te leven in luxe

Kortom, Buytenplaets Amsteldyck is meer dan een huis; het is een unieke gelegenheid om te leven in comfort, design en natuurlijke pracht. Met een overvloed aan ruimte, voorzieningen en groen om je heen, biedt dit mooie huis een levensstijl die echt één met de natuur is, zonder concessies te doen aan luxe. We durven de stelling wel aan, dat dit één van de mooiste woningen van Nederland is.

Dit is jouw kans om een stukje paradijs aan de oevers van de Amstel te bezitten. Maar dan moet je natuurlijk wel een goedgevulde bankrekening hebben. De vraagprijs is namelijk € 5.950.000 k.k. Een prima investering, maar niet voor iedereen weggelegd. Wil je een bod doen, meer informatie of contact opnemen met de makelaar? Ga dan naar de officiële pagina op Funda van deze woning.

villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -
villa vorstelijke tuin amstel -