Funda

Funda villa van 650.000 euro is een marmeren bouwval van binnen

Funda villa van 650.000 euro is een marmeren bouwval van binnen

Ben jij een ervaren klusser en droom je van een eigen paleisje? Dan is de unieke vrijstaande villa die we op Funda vonden jouw kans op een miljoenenvilla voor een relatief lage prijs. De vraagprijs van bijna 6,5 ton is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar biedt wel een unieke kans om in prachtige, ruime, vrijstaande villa te wonen. Maar let op, er valt wel het een en ander aan de woning op te knappen.

Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa

De villa staat in de chique buurt Sonnenberg in Oosterbeek. De plaats Oosterbeek valt onder de gemeente Renkum en ligt vlakbij Arnhem. De unieke villa heeft als bouwjaar 1959 en is ontworpen door de vermaarde architect Jan Verhoeven.

Een vrijstaande villa van 249 vierkante meter woonoppervlak , ontworpen door een bekende architect, fraai gelegen aan de rand van een bos: je zou toch wel een miljoenen vraagprijs verwachten. Dat de vraagprijs deze bijzondere villa toch maar € 645.000 k.k. bedraagt heeft een reden: er valt nogal wat aan op te knappen. Er kan dus nog een fors bedrag aan verbouwingskosten bijkomen. Ben je zelf handig en heb je veel tijd en energie, dan kun je de kosten nog wat drukken.

Funda unieke vrijstaande villa

De indeling van de villa

Hoe ziet de villa er van binnen uit: op de begane grond bevinden zich de entree, garderobe, wasruimte, toilet en een slaapkamer. De ruime woonkamer met open haard bevindt zich op de eerste verdieping, evenals de open keuken. Een schuifpui geeft toegang tot een tuinkamer.

Op de tweede verdieping, waar zich een zogenoemde serrekamer bevindt, kom je door een trap vanuit de woonkamer. Dan is er nog het ruime souterrain. Daarin bevinden zich een badkamer met douche, toilet, bidet en een dubbele wastafel.

Ook bevindt zich in het souterrain een heuse klimaatkamer. Verder nog de cv opstelling en installatie voor de hete luchtverwarming, boiler, een installatie voor een centraal stofzuigsysteem, de meterkast en bergruimte. Ook is er nog een extra kamer die je zelf naar eigen inzicht kunt gebruiken.

Funda unieke vrijstaande villa

Unieke villa op A-locatie

De villa is zonder meer uniek te noemen en licht op een prachtige locatie. De vraagprijs van € 645.000 k.k. lijkt een koopje, maar bedenk wel dat je daarnaast nog een onbekend bedrag kwijt bent aan achterstallig onderhoud, renovatie en eventueel verbouwingskosten.

Wil je meer informatie over de villa, een bod uitbrengen of contact met de makelaar? Check de woning dan op de website van Funda.

Nog meer unieke woningen

We duiken regelmatig Funda parels voor je op. Zo  brachten we onlangs 4woningen met een vraagprijs van 2 ton of minder onder de aandacht. Liever iets exclusiever? Check dan dit adembenemende landhuis met wellness faciliteiten.  Of bekijk de beroemde donut shaped villa, die nog altijd te koop staat.

Funda unieke vrijstaande villa Funda unieke vrijstaande villa Funda unieke vrijstaande villa Funda unieke vrijstaande villa Funda unieke vrijstaande villa