Funda

Jouw varende droomvilla op het water: de Surla houseboat

funda-varende-droomvilla-op-water
(Foto's: Funda)

Heb je er ooit van gedroomd om wakker te worden op een vredig meer, de frisse lucht in te ademen en het zachte kabbelende geluid van water te horen? Als dat het geval is, dan hebben we het perfecte thuis voor jou – de Surla houseboat. Deze luxe drijvende villa op Funda is ontworpen om jou het ultieme gevoel van vrijheid en vakantie te bieden. En wat nog beter is, je kunt jouw thuis overal naartoe brengen!

Een varende villa?

Stel je voor dat je jouw ochtend koffie drinkt op jouw terras met uitzicht op het water, genietend van de rust en de natuur om je heen. Of misschien wil je wel werken met uitzicht op het water, omringd door de natuurlijke omgeving. En aangezien je het ontwerp volledig kunt aanpassen aan jouw eigen smaak en wensen, kun je er echt jouw unieke thuis van maken.

Met een slimme indeling, ruime opbouw, grote schuifpuien en twee terrassen aan voor- en achterzijde, zorgt de Surla houseboat ervoor dat je nooit ruimte tekort komt. Het grootste model, de Surla 15, biedt 51 m² woonoppervlak, een groot dakterras van 24 m², en twee slaapkamers.

funda watervilla kaag

Duurzaam wonen op het water

Maar het is niet alleen het comfort dat deze houseboat onweerstaanbaar maakt. Het is ook volledig duurzaam gebouwd en zelfvoorzienend. Het heeft een biologisch vuilwatersysteem voor afvalwaterbehandeling, water filtratie en pomp installatie, en is uitgerust met acht zonnepanelen. Plus, je kunt kiezen voor een pelletkachel en vloerverwarming om de houseboat ook in de koudere maanden knus en warm te houden.

Een van de grote voordelen van zo’n drijvende woonboot is natuurlijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. De houseboat kan in een haven of aan de kade worden aangemeerd, maar kan ook op bijna elke willekeurige plek op het water worden geplaatst. En maak je geen zorgen, je hebt geen vaarbewijs nodig om de houseboat te besturen. De houseboat heeft een cruisesnelheid van 8 km/uur bij 80% motorvermogen.

varende villa kaag

Watervilla op Funda

Met drie verschillende maten beschikbaar voor productie, is er zeker een Surla houseboat die bij jou past, of je nu kiest voor de Surla 15 voor € 335.000, de Surla 12 voor € 290.000, of de Surla 10 voor € 280.000. Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website van Funda.

surla drijvende villa woonkamer watervilla villa op water kaag