Funda

Funda parel: Zeeuws vakantiehuis voor een zacht prijsje

vakantiehuis, zeeland, funda

Ben jij toe aan een lekkere getaway? Gewoon even weg van de dagelijkse sleur en genieten van luxe, strand, het zwembad en ruimte? Dan hoef je niet naar een exotisch oord. Deze schitterende vondst op Funda is namelijk meer dan geschikt als luxe vakantiehuis.

Luxe vakantiehuis in Zeeland

Momenteel is het boeken van een verre vakantie nog niet aan de orde. Daarom blijven veel mensen dit jaar wat dichter bij huis. Bij onze zoektocht naar het ultieme vakantiehuis kwamen we uit op een prachtige Funda woning dicht bij het Zeeuwse strand.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 104 vierkante meter en is volledig gerenoveerd. Als je binnenkomt dompel je jezelf meteen onder in luxe. De moderne details ademen een goed gevoel voor smaak. Het is een mooie combinatie van luxe en robuustheid. Denk aan een mooie lichtbruine visgraadvloer, prachtige houten deuren, een luxe keuken en een wit-grijs betegelde luxe badkamer.

Funda, vakantiehuis, zeeland

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust

BLØF zong al vaker over de magie van de Zeeuwse kust. Deze woning ligt op een steenworp afstand van het strand en de gezellige paviljoenen. Heb je even geen zin om naar het strand te gaan? Dan maak je gebruik van het prachtige zwembad in de tuin. Hier zit jij de komende zomers goed.

Ook fan van deze schitterende woning? Voor maar € 225.000 ben jij de eigenaar van dit schitterende huis. In Amsterdam krijg je hier niet eens een zolderkamer voor. Alle foto’s en opties bekijken? Check de foto’s hieronder:

funda, zeeland, keuken

funda vakantiehuis zeeland badkamer

funda zeeland vakantiehuis