funda-starterswoningen-onder-4-ton
Foto's: Funda
Funda

Dit zijn 7 perfecte starterswoningen op Funda onder 4 ton

Ondanks dat het natuurlijk extreem leuk is om naar dure villa’s te kijken op Funda, staan er ook genoeg huizen tussen die betaalbaarder zijn. Of je nu een klein kamertje wilt in een grote stad, of een groter huis op een iets meer afgelegen locatie, er is voor ieder wat wils met een kleiner budget. Wij zochten uit wat enkele pareltjes zijn op Funda onder de 4 ton en hebben het op een rijtje gezet. 

7. Bungalow in de natuur – € 119.500

Deze gerenoveerde bungalow ligt midden in de natuur. Met twee slaapkamers en een prima tuintje rondom de bungalow kan je hier prima vertoeven. Het Zuidlaardermeer en het Noordlaarderbos zijn daarnaast dicht in de buurt, waardoor je veel natuur om je heen hebt!

bungalow veel natuur funda

6. Kelder-appartement in Amsterdam – € 225.000

Als je nou niet van de natuur houdt, maar meer van het stadse leven bent, dan is deze kelderwoning in Amsterdam misschien geschikt voor jou. Dit appartement in een voormalig klooster is echter wel maar 26 m² groot. Maarja, dan woon je wel in de grote stad! Wat wel leuk is, is dat je onder straat niveau woont. Toch een unieke ervaring!

kelder appartement Amsterdam

5. Mini-appartement met dakterras – € 220.000

Iets verder naar het zuiden staat een niet veel groter appartement. Dit mini-appartement van 32m² in Rotterdam ziet er echter wel meer dan prima uit. Ook heb je een klein dakterras op deze woning, wat natuurlijk wel weer luxe is. Dit appartement is zo ingericht dat je eigenlijk al je voorzieningen wel hebt, ondanks de kleine ruimte. mini appartement dakterras

4. Starterswoning met ruime kelder – € 165.000

Bij deze woning moet je dan wel je handen uit de mouwen steken, maar dan krijg je er ook wel wat voor terug. Dicht bij Leeuwarden staat hier namelijk een starterswoning op je te wachten dat je met een beetje liefde om kan toveren tot een gezellige woning. Daarnaast zit er ook een prima tuintje rondom de woning, wat natuurlijk altijd prettig is.

vrijstaande woning tuin funda

3. Monumentale twee-onder-een-kapwoning – € 199.000

In Landgraaf staat een leuke twee-onder-een-kapwoning dat ook nog eens een rijksmonument is. Ondanks deze zachte prijs, beschikt deze woning wel over een aardig grote tuin. Deze woning lijkt perfect voor het opvoeden van kinderen, aangezien er ook voor het huis genoeg speelmogelijkheden zijn voor de kleintjes.

Monumentale twee onder een kapwoning

2. Vrijstaande woning in Friesland – € 350.000

Deze historische woning is volledig gerenoveerd en staat op jou te wachten. Op het grote stuk grond wat je bij deze woning krijgt, staan ook twee leuke bijgebouwtjes die jij kan gebruiken als opslagplek, of misschien wel kan omtoveren tot een kleine thuisgym!

vrijstaande woning veel grond

1. Energiezuinige tiny house – € 380.000

Deze energie neutrale woning staat niet alleen te koop voor een prikkie, door de zes zonnepanelen en goede isolatie betaal jij ook nog eens weinig energiekosten. Verder heeft dit huisje een leuke tuin, en heb je toegang tot de Maarsseveense plassen. Als jij van de natuur houdt, is deze woning perfect voor jou!

energiezuinige tiny house

bungalow zuidlaren funda

appartement onder grond Amsterdam

dakterras rotterdam

starterswoning funda

tuin woning funda

goedkope woning funda

tuin energiezuinig huis funda