Funda

Mooiste huizen op Funda: zo’n rijtjeshuis heb je nog nooit gezien!

Rijtjeshuis Funda

In Nederland worden we ermee dood gegooid met de welbekende rijtjes huizen. In iedere straat staan er wel een paar. Huizen zoeksite Funda wil de huidige, vastgeroeste woningbouw in Nederland doorbreken en komt met een uniek ontwerp van dit ‘standaard’ rijtjeshuis. En het resultaat is verbluffend.

Uniek rijtjeshuis op funda

Een smal halletje, keuken met aansluitende woonkamer, slaapkamers boven en een praktische zolder. Zo zien de meeste rijtjes huizen eruit. Door de groeiende woningmarkt blijft dit type woning bijzonder populair onder de gemiddelde woningzoekers in ons kikkerlandje.

Toch kan er aan een rijtjeswoning weinig veranderd worden. Nieuwe lampen, likje verf aan de muur en hooguit een nieuwe keuken zijn vaak wel de standaard ingrepen. Tot nu dus!

Zon Nederlands rijtjeshuis heb je nog nooit gezien 06

Hét nieuwe rijtjeshuis

Hét nieuwe rijtjeshuis is ontworpen door de Architecten Jeroen Atteveld en Dingeman Deijs. De basis is intact gebleven, maar verder is letterlijk alles anders. Het eerste wat op zal vallen is de gigantische open ruimte, de grote hoeveelheid licht en de indrukwekkend zolder.

De nadruk in dit huis is vooral gelegd op de ruimte. Hierdoor zijn de slaapkamers verkleind naar bedstee’s en heeft de woonkamer een gigantisch plafond.

Bekijk hieronder het verbluffende resultaat! Op zoek naar een woning? Check Funda.

Zon Nederlands rijtjeshuis heb je nog nooit gezien 01

Zon Nederlands rijtjeshuis heb je nog nooit gezien 02 Zon Nederlands rijtjeshuis heb je nog nooit gezien 03 Zon Nederlands rijtjeshuis heb je nog nooit gezien 04